Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:29 | 21/07/2015

«Χτενίζουν» την Εύβοια οι αστυνομικοί για να εντοπίσουν τους τρεις αδίστακτους κακοποιούς που εισέβαλαν στο σπίτι μιας 58χρονης, η οποία κατοικεί μόνη στην περιοχή Βαθύ της Αυλίδας. Οι ληστές την έδεσαν, τη φίμωσαν και άρπαξαν όσα χρήματα φύλαγε για ώρα ανάγκης.
 

Η άτυχη γυναίκα είχε μόλις ξυπνήσει λίγο μετά τις 7:00 το πρωί της Δευτέρας, όταν βρέθηκε αντιμέτωπη με τρεις αγνώστους που είχαν τρυπώσει μέσα στο σπίτι, χωρίς να έχουν καλύψει τα πρόσωπά τους. Οι εισβολείς δεν κρατούσαν όπλα, αλλά ακινητοποίησαν τη σοκαρισμένη 58χρονη και της έκλεισαν το στόμα πριν βάλει τις φωνές για να καλέσει βοήθεια. Στη συνέχεια, αφού της έδεσαν τα χέρια με ένα καλώδιο και τη φίμωσαν με μονωτική ταινία, ο ένας από τους κακοποιούς έμεινε να την επιτηρεί, ενώ οι άλλοι δύο ερευνούσαν εξονυχιστικά όλα τα δωμάτια.


Οι τρεις κακοποιοί άρπαξαν περίπου 1.000 ευρώ, τα κοσμήματα της γυναίκας και διάφορα προσωπικά της έγγραφα και εξαφανίστηκαν με άγνωστο μέσο και προς άγνωστη κατεύθυνση. Η 58χρονη κατάφερε να λυθεί λίγο αργότερα και να ειδοποιήσει την Αστυνομία, οι έρευνες της οποίας δεν απέφεραν αποτέλεσμα. Την προανάκριση ανέλαβε η Ασφάλεια Χαλκίδας.

http://www.protothema.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis