Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:14 | 20/11/2019
Νέα στοιχεία για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο 21χρονος πολίστας, Αδαμάντιος Μαντής έρχονται στο φως της δημοσιότητας.
 
Οπως μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, το ΙΧ στο οποίο επέβαινε ο νεαρός πολίστας ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί και ενώ κινούνταν στην Λεωφόρο Ποσειδώνος.
[custom:google-ads]
 
«Το αυτοκίνητο άρχισε να κάνει διακοπές και μείωνε ταχύτητα. Αναψα τα αλάρμ, σταμάτησα το όχημα στην αριστερή λωρίδα, γιατί σταμάτησε να λειτουργεί. Ο Αδαμάντιος βγήκε από το αυτοκίνητο και νιώθω ένα δυνατό χτύπημα από πίσω και χάνω τις αισθήσεις μου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο οδηγός του αυτοκινήτου.
 
Σημειώνεται ότι όταν ο οδηγός του ΙΧ συνήλθε δεν αντιλήφθηκε ότι ο 21χρονος πολίστας είχε χτυπήσει. Ο Αδαμάντιος Μαντής μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου μπήκε στο Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ωστόσο δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και λίγο αργότερα εξέπνευσε.
 
Τροχαίο Μαντή: Στροφή 180 μοιρών στο αμάξι μετά τη σύγκρουση
 
Σύμφωνα πάντα με όσα προβλήθηκαν στον τηλεοπτικό σταθμό, ο οδηγός του άλλου ΙΧ ισχυρίστηκε ότι έτρεχε το πολύ με 70 χλμ, και είδε το ακινητοποιημένο όχημα στα 100 μετρά. Επιχείρησε να το αποφύγει, αλλά βρήκε στο πίσω μέρος του Smart, το οποίο πήρε στροφή 180 μοιρών. Χαρακτηριστικό της σφοδρής σύγκρουσης είναι ότι ενώ αρχικά το αμάξι κοιτούσε προς Γλυφάδα, μετά το χτύπημα κοιτούσε προς Πειραιά.
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis