Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:19 | 12/02/2017
Πλεον η Ενωση Αξιωματικων Αστυνομιας Νοτιου Αιγαιου και η Ενωση Αξιωματικων Αττικης θα προχωρουν στους αγωνες με κοινη πορεια και δραση.
 
Η Ιστορια δεν γυριζει πισω!!!
 
Η κοινη αποφαση των Δ. Σ των δυο Ιστορικων Ενωσεων εληφθη και υπεγραφη την 10 Φεβρουαριου 2017 στην Αιθουσα Συσκεψεων της Α' Αστυνομικης Διευθυνσης Δωδεκανησου υπο την Αιγιδα της ΠΟΑΞΙΑ και του Προεδρου αυτης Γιαννη Κατσιαμακα.

Αποφασίσθηκε ομοφώνως η αδελφοποίηση των Ενώσεων μας, στο πλαίσιο των δεσμών συναδελφικής και συνδικαλιστικής αλληλεγγύης, που οφείλει να διέπει τις σχέσεις των πρωτοβαθμίων Ενώσεων και της ενδυνάμωσης και σύσφιξης των σχέσεων αυτών, έχοντας ως στόχο την στενή και δημιουργική συνεργασία στα πλαίσια των συνδικαλιστικών μας δράσεων και την αντιμετώπιση κοινών προβλημάτων που ανέκυψαν κυρίως με την έξαρση του προσφυγικού-μεταναστευτικού ζητήματος στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, όπου πάρα πολλά μέλη της Ένωσης Αξιωματικών Αττικής υπηρετούν με αποσπάσεις, υπό δύσκολες συνθήκες. Η συνεργασία αυτή που γίνεται υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας μας, είμαστε βέβαιοι ότι θα συμβάλει στην επίλυση των προβλημάτων που ανακύπτουν στους συναδέλφους που υπηρετούν στα νησιά, αλλά και γενικότερα στην συμπαραγωγή έργου προς όφελος των συναδέλφων και της κοινωνίας.

ΓΙΑ ΤΑ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Βασίλειος ΒΡΑΝΤΖΑΣ               Ευθύμιος ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ        Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Κανέλλος ΝΙΚΟΛΑΟΥ               Γεώργιος ΣΤΕΡΓΟΥ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis