Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:44 | 11/02/2019

Δεν είναι δυνατόν να αποδυναμώνουμε την πρόληψη για να ενισχύσουμε την καταστολή.

Είναι μία εντελώς λάθος αντίληψη στην οποία προφανώς οδηγήθηκε το Αρχηγείο κάτω από την πίεση των γεγονότων αλλά και ορισμένων συνδικαλιστικών φορέων που κατόπιν με ανακοινώσεις κατήγγειλαν αυτό που οι ίδιοι προκάλεσαν.

[custom:google-ads]

Η Υ.Α.Τ. είναι μια ιδιότυπη Υπηρεσία στην οποία κανείς δεν δύναται να αποδώσει και να υπηρετήσει εκεί αν δεν επιθυμεί να το κάνει με δική του θέληση και όχι καταναγκαστικά.

Το πρώτο πράγμα που απασχολεί τον πολίτη είναι η προσωπική του ασφάλεια και κατόπιν τα έκτροπα εξαιτίας διαδηλώσεων και αντιδράσεων.

Φυσικά εγείρεται ένα σοβαρό ζήτημα που έχει να κάνει με την προστασία των συναδέλφων που υπηρετούν στη Δ.Α.Ε.Α. και ειδικότερα στην Υ.Α.Τ., καθώς και στην αποτελεσματικότητά τους που είναι συνάρτηση του ανθρώπινου δυναμικού με τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό.

Η μόνη λύση λοιπόν είναι να γίνουν άμεσα νέες προσλήψεις στην Ελληνική Αστυνομία, καθώς επίσης να υπάρξει σχετική τροποποίηση του Π.Δ. που αφορά τις τοποθετήσεις των νεοεξερχόμενων από τις Αστυνομικές Σχολες που θα άνοιξει το δρόμο ώστε νέοι αστυνομικοί να τοποθετούνται εκεί αλλά και σε άλλες Υπηρεσίες, όπως είναι η Διεύθυνση Μεταγωγών και η Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών.

ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ
Μ.ΠΡ.Ο.Σ.Τ.Α.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: "Διαρροές" και εκτιμήσεις για τις Κρίσεις των Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.

 


 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis