Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:15 | 28/02/2019

Οι ειδικοί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την επίδραση των βιντεοπαιχνιδιών στα παιδιά. Και αποδεικνύεται πως έχουν δίκιο, διότι στην Αγγλία ένα 12χρονο αγόρι βίασε την 6χρονη αδερφή του, επειδή είδε μια παρόμοια σκηνή στο «Grand Theft Auto».

Το 12χρονο αγόρι δήλωσε στο δικαστήριο για τα όνειρά του να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ενώ τιμωρήθηκε με 12μηνη παραμονή σε θεραπευτικό κέντρο.

Όπως αποδείχθηκε, ο νεαρός βίασε το θύμα του αρκετές φορές την ώρα που οι γονείς του κοιμόντουσαν – με την μία επίθεση να σημειώνεται ανήμερα των Χριστουγέννων.

[custom:google-ads]

Ένας από τους βιασμούς επίσης, έγινε παρουσία ενός άλλου αδερφού του και αφότου παρακολούθησε μια σκηνή σεξ από το βιντεοπαιχνίδι «Grand Theft Auto».

Η μητέρα του, με δάκρυα στα μάτια, κρατούσε το χέρι του την ώρα που του απαγγέλλονταν οι κατηγορίες – τρεις βιασμοί και υποκίνηση της αδερφής του να προχωρήσει σε σεξουαλική πράξη.

Το αγόρι από το Σουίντον της Αγγλίας, καθόταν αδιάφορος για το μεγαλύτερο μέρος της ακρόαση. Αλλά γέλασε όταν τον ρώτησε ο δικαστής για την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Οι πράξεις του αγοριού έγιναν γνωστές, όταν η αδερφή του μίλησε σε μία δασκάλα της. Ερωτηθείς από την αστυνομία, αρχικά ο 12χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες, αλλά αργότερα παραδέχτηκε την ενοχή του.

Η μητέρα του είπε: «Θέλουμε απλώς να κάνουμε τα πράγματα σωστά και να κάνουμε ότι καλύτερο για την ασφάλεια των παιδιών. Θέλω να βεβαιωθώ ότι μπορούμε να είμαστε και πάλι μια οικογένεια. Η κόρη μου ήταν πολύ λυπημένη με όλα αυτά γιατί ανησυχούσε πως ήταν δικό της το λάθος».

Πηγή: iefimerida.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis