Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:20 | 14/04/2015

Με την κατάργηση δεκάδων οργανικών θέσεων σε κάθε Δ/νση Αστυνομίας, σβήνει  οριστικά και η τελευταία ελπίδα που είχε κάθε Αστυνομικός να μετατεθεί στον τόπο συμφερόντων του.

Δ/νσεις Αστυνομίας που μέχρι τώρα είχαν δεκάδες κενές οργανικές θέσεις και στις μεταθέσεις ενισχύονταν με 1 ή 2 Αστυνομικούς, μετά από αυτή τη διαταγή, μπορούμε πλέον να είμαστε σίγουροι για τον αριθμό που θα προκηρύσσεται κάθε χρόνο.

Από τη μια οι «ομογενοποιήσεις» που μόνο ομογενοποίηση δεν έφεραν στο προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ ,από την άλλη οι αιφνίδιες ανακατανομές οργανικών θέσεων Ειδικών Φρουρών από υπηρεσίες της Αττικής προς επαρχιακές  Δ.Α. όπου οι θέσεις Ε/Φ έχουν πληρωθεί, τον Μάρτιο του 2014, λίγες μέρες πριν την ψήφιση του νομοσχεδίου για την αναδιάρθρωση - αναδιοργάνωση  της  ΕΛ.ΑΣ, αλλά και για δεύτερη φορά φέτος, τον Φεβρουάριο 2015.

Τέλος σαν κερασάκι στην τούρτα έρχεται μετά από απόφαση του κ. Αρχηγού η κατάργηση χιλιάδων οργανικών θέσεων Αστυφυλάκων - Αρχιφυλάκων γενικών καθηκόντων.

Δυστυχώς για ακόμη μια φορά δεν εφαρμόζονται οι αρχές της αναλογικότητας και της ισονομίας με αποτέλεσμα να αδικείται επανειλημμένα συγκεκριμένη κατηγορία Αστυνομικού προσωπικού, οι Αστυφύλακες-Αρχιφύλακες γενικών καθηκόντων.
 
Αν μη τι άλλο πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα, για την αποκατάσταση των αδικιών που έχει υποστεί η συγκεκριμένη κατηγορία προσωπικού, της οποίας διαταράσσεται και αποσυντονίζεται ο οικογενειακός της προγραμματισμός και η οποία κάθε χρόνο συμμετέχει ουτοπικά σε μια άδικη και ατελέσφορη  διαδικασία μετάθεσης.
 
http://enosi-astinomikon-samou.blogspot.gr/
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis