Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:44 | 29/10/2019

Η υπόθεση ξεκίνησε όταν μια Αλβανίδα ιερόδουλη κατήγγειλε τον κατηγορούμενο, ότι ένα βράδυ πήγε στη γέφυρα της Εθνικής οδού στο Αιγάλεω όπου αυτή εκδιδόταν κι ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί της. Μετά την πράξη, σύμφωνα με την καταγγελία της, ο αστυνομικός δεν κατέβαλε το συμφωνημένο τίμημα, αλλά αντ’ αυτού της αποκάλυψε την ιδιότητα του και την απείλησε ότι θα την καταγγείλει στο Ηθών.

[custom:google-ads]

Μετά από λίγο διάστημα παρουσιάστηκε κι άλλη ιερόδουλη στο ίδιο ακριβώς σημείο, η οποία και κατήγγειλε τον αστυνομικό για την ίδια πράξη και σε αυτήν. Επιπλέον ενίσχυσε την πρώτη καταγγελία παρουσιαζόμενη ως αυτόπτης μάρτυρας. Μάλιστα, είπε ότι ο αστυνομικός μετέβη 3-4 φορές στον τόπο όπου εκδίδονταν οι ιερόδουλες κι ερχόταν σε σεξουαλική επαφή μαζί τους, υπό την απειλή ότι θα τις συλλάβει και θα τις οδηγήσει στην Υπηρεσία του, όπου και δε θα τις πίστευε κανείς και θα κατέληγαν στη φυλακή.

Κατά του κατηγορουμένου κινήθηκε -ως αναμενόταν- και η πειθαρχική διαδικασία από την Αστυνομία και βρέθηκε αντιμέτωπος με την οριστική παύση των καθηκόντων του και την αποπομπή του από το Σώμα.

Η υπόθεση οδηγήθηκε στο δικαστήριο, ωστόσο κατά την εκδίκαση της υπόθεσης ο νεαρός αστυνομικός απαλλάχτηκε από τις κατηγορίες, καθώς κρίθηκε ομόφωνα αθώος.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του αθωωθέντος αστυνομικού Παναγιώτης Μαριόλης υπογράμμισε: «Επρόκειτο για αβάσιμες καταγγελίες, οι οποίες δεν είχαν ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα. Εφαλτήριο αυτών ήταν η απόπειρα παγίδευσης του εντολέως μου από τις φερόμενες ως παθούσες στην προσπάθεια τους να θυματοποιηθούν, ώστε να μην έχουν εμπλοκές με το νόμο λόγω της παράνομης δραστηριότητας τους, όπως πίστευαν ότι θα επιτύχουν. Ο αστυνομικός  θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αστυνομία όντας ήδη, παρά το νεαρό της ηλικίας του, ένα διακεκριμένο στέλεχος κι ένας ικανότατος Αξιωματικός με μέλλον, το οποίο ευτυχώς δε στερήθηκε από την πέρα για πέρα άδικη στοχοποίηση που δέχτηκε».

Της Τασούλας Παπανικολάου

star.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis