Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:28 | 26/05/2018

Του Πέτρου Καρσιώτη

Τραυματισμένος από σφαίρα στην ωμοπλάτη, εντοπίστηκε στο νοσοκομείο της Κορίνθου ο ένας από τους επτά  κουκουλοφόρους Ρομά, οι οποίοι μετά από διαδοχικές ληστείες επί της Αττικής οδού καταδιώχθηκαν με πυροβολισμούς από την Αστυνομία τα ξημερώματα της Τετάρτης.

[custom:google-ads]

Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Την ίδια ώρα αστυνομικοί της Ασφάλειας, συνεχίζουν εντατικά τις έρευνες για τον εντοπισμό και των άλλων, τουλάχιστον έξι, ένοπλων κακοποιών οι οποίοι διαφεύγουν.

Σε δεκάδες εμπρηστικές επιθέσεις εμπλέκεται η συμμορία

Η συμμορία των Ρομά, που εμπλέκεται, σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, σε δεκάδες ληστρικές επιδρομές τόσο σε πρατήρια υγρών καυσίμων, όσο και σε καταστήματα και σπίτια πολλών περιοχών της Αττικής.

Το τετ α τετ με την αστυνομία

Η «θερμή» συνάντηση της συμμορίας των επτά με την Αστυνομία, έγινε λίγο μετά τις 3 και 30 τοπ πρωί της Τετάρτης.

Την ώρα εκείνη η πολυπρόσωπη συμμορία με απειλή αυτόματου όπλου τύπου Ούζι και μακρύκανων όπλων αρχικά λήστεψαν ταχυφαγείο επί της Αττικής Οδού στο ύψος της Κάντζας.

Έχουν εισβάλει σε ένα βράδυ σε επτά σπίτια

Στη συνέχεια, όπως το συνηθίζουν, αφού έχουν εισβάλει και σε επτά (!) σπίτια σε ένα βράδυ, εισέβαλαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων δίπλα από τον πρώτο στόχο.

Εκεί, προσπάθησαν να σηκώσουν ένα χρηματοκιβώτιο που υπήρχε στο σημείο.

Επιχείρησαν να φύγουν με τα όπλα στα χέρια

Μόλις, όμως, οι ληστές είδαν ένα περιπολικό της Αμεσης Δράσης, επιβιβάστηκαν αμέσως στο αυτοκίνητό τους και ανέπτυξαν ταχύτητα, σηκώνοντας τα όπλα για εκφοβισμό των αστυνομικών.

Πυροβολισμοί από τους αστυνομικούς για εκφοβισμό

Ακολούθησε καταδίωξη με τους αστυνομικούς να πυροβολούν στον αέρα για εκφοβισμό.

Τελικά, οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν και λίγη ώρα αργότερα το αυτοκίνητό τους βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στον Ασπρόπυργο.

Βρήκαν κηλίδες αίματος στο αυτοκίνητο

Όταν οι αστυνομικοί εξέτασαν το εσωτερικό του αυτοκινήτου των κουκουλοφόρων βρήκαν κηλίδες αίματος, γεγονός που σήμαινε ότι ο ένας από τους επτά είχε τραυματισθεί από σφαίρα αστυνομικού.

Θεωρώντας βέβαιο ότι ο τραυματίας θα ζητούσε ιατρική βοήθεια, ξεκίνησαν έρευνες σε νοσοκομεία και άλλες ιατρικές υπηρεσίες.

Τον είχαν μεταφέρει στην Κόρινθο

Τελικά προέκυψε ότι οι δικοί του τον μετέφεραν στο νοσοκομείο της Κορίνθου αν και προέρχεται από την περιοχή του Ασπροπύργου.

Πηγή:  alphafreepress.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis