Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:25 | 03/10/2015

Από του χάρου τα δόντια γλίτωσε ένας άνδρας που δέχθηκε επίθεση από τέσσερα άτομα με τους οποίους είχε διαπληκτιστεί έξω από το Δικαστικό Μέγαρο των Ιωαννίνων στο κέντρο της πόλης και υπέστη τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο. Δεκάδες περαστικοί παρακολούθησαν «παγωμένοι» την αιματηρή συμπλοκή.

Όλα έγιναν αργά το βράδυ της Πέμπτης, όταν 35χρονος Έλληνας καυγάδισε έντονα για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους με τους τέσσερις δράστες και δεν άργησαν να έρθουν στα χέρια. Ξαφνικά, έπεσε αιμόφυρτος στο δρόμο και οι αυτόπτες μάρτυρες κάλεσαν ασθενοφόρο με το οποίο μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. 

Η περιοχή γέμισε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που συνέλαβαν τους δράστες, τέσσερις Έλληνες ηλικίας 32, 36, 43 και 46 χρόνων οι οποίοι έχουν απασχολήσει συχνά τις αστυνομικές αρχές για επεισόδια και συμπλοκές και μάλιστα οι δύο, που είναι αδέλφια,  έχουν εκτίσει ποινές φυλάκισης. Όλοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενοι για επικίνδυνη σωματική βλάβη, ενώ ένας σουγιάς που βρέθηκε στο σημείο της συμπλοκής εξετάζεται για δακτυλικά αποτυπώματα ώστε να διαπιστωθεί ποιος τραυμάτισε τον 35χρονο.

protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis