Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:41 | 22/03/2016

Ανθρωποκυνηγητό στην ευρύτερη περιοχή της Ηλείας έχει εξαπολύσει η Αστυνομία για τη σύλληψη των Αλβανών που πρωταγωνίστησαν στην αιματηρή συμπλοκή με αλυσίδες, σιδερογροθιές, μαχαίρια, ακόμη και... καρέκλες στον κεντρικό δρόμο της κοινότητας  Βροχίτσα το βράδυ του Σαββάτου!

Παραμένει άγνωστη η αιτία του μακελειού που έγινε μπροστά στους εμβρόντητους κατοίκους του χωριού, ανάμεσα στα δύο... αντίπαλα στρατόπεδα που ξεκίνησαν αρχικά με την ανταλλαγή ύβρεων, αλλά στη συνέχεια τα αίματα άναψαν και πιάστηκαν στα χέρια. Ξαφνικά, ένας 42χρονος βρέθηκε αιμόφυρτος στο έδαφος και διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Ανδρέας Παπανδρέου» όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, ένας 27χρονος τον είχε χτυπήσει στο κεφάλι με μια... καρέκλα που άρπαξε έξω από το καφενείο του χωριού και, αμέσως μετά, ένας 24χρονος έβγαλε μαχαίρι και του κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα, τραυματίζοντάς τον  στο χέρι, τον ώμο και το στήθος! Οι δράστες εξαφανίστηκαν και αναζητούνται, ενώ η τοπική Αστυνομία συνέλεξε σπασμένες καρέκλες και αλυσίδες από τους θάμνους και τα έστειλε για εξέταση στα εργαστήρια.

 

www.protothema.gr

 

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis