Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:15 | 23/10/2021

Σεσημασμένος για κλοπή διαπίστωσαν οι Αρχές ότι είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου που έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή με αστυνομικούς τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Πέραμα.

Επίσης, οι Αρχές διαπίστωσαν ότι το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν συνολικά τρία άτομα είχε κλαπεί πριν από κάποιες ώρες.

Ο τραυματίας από τη συμπλοκή παραμένει στο νοσοκομείο αρνείται όμως να δώσει τα στοιχεία του και οι Αρχές έχουν ξεκινήσει την διαδικασία ταυτοποίησής του από τα αποτυπώματά του.

Σύμφωνα με τη μέχρι τώρα εικόνα και τις μαρτυρίες των έξι τραυματιών αστυνομικών, το κλεμμένο αυτοκίνητο με τους τρεις δράστες κατά τη διάρκεια της καταδίωξης μπήκε σε έναν στενό ανηφορικό δρόμο τη στιγμή που από την αντίθετη κατεύθυνση κατέβαινε ένα λεωφορείο.

Ο οδηγός του κλεμμένου αυτοκινήτου έβαλε όπισθεν και με ταχύτητα έπεσε πάνω στις μηχανές που τον καταδίωκαν ενώ έκανε απότομα και αναστροφή με αποτέλεσμα το μπροστινό μέρος του κλεμμένου αυτοκινήτου να εμβολίσει μία ακόμη μηχανή της ομάδας ΔΙΑΣ τραυματίζοντας επίσης τους αστυνομικούς.

Οι πυροβολισμοί έπεσαν σ’ αυτό το σημείο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο οδηγός, να μεταφερθεί τραυματισμένος ο δεύτερος δράστης στο νοσοκομείο και ο τρίτος να έχει εξαφανιστεί.

Οι αξιωματικοί της ασφάλειας εκτιμούν ότι και το τρίτο άτομο που αναζητούν είναι σεσημασμένος και πάνοπλες ομάδες κάνουν αναζητήσεις στη Δυτική Αττική προσπαθώντας να το εντοπίσουν.

Mίνα Καραμήτρου

cnn.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis