Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:14 | 01/06/2020

Το Σάββατο 30 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η 1η μας αιμοδοσία για την τράπεζα αίματος της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής.

 Ήταν ομολογουμένως μία επιτυχημένη αιμοδοσία με μεγάλη συμμετοχή των συναδέλφων μας.  Οι132 φιάλες αίματος το επιβεβαιώνουν.

Η αιμοληψία  έγινε από το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας από εμπειρότατους νοσηλευτές  και ιατρούς και υπό την παρουσία του προέδρου του Ε.ΚΕ.Α. κ. ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ Παναγιώτη .

Ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Ασφαλείας της Βουλής Α/Δ ΝΤΟΥΙΤΣΗΣ Φώτιος,  καθώς οι Υ/Α ΤΖΙΒΕΛΕΚΑΣ  Γρηγόριος και Υ/Α ΣΗΦΑΚΗΣ Αντώνιος είχαν φροντίσει και την παραμικρή λεπτομέρεια για να πραγματοποιηθεί με επιτυχία  η αιμοδοσία μας στο φιλόξενο περιβάλλον του εντευκτηρίου του Μεγάρου της Βουλής.

Τίμησαν την προσπάθεια μας με την παρουσία τους, η βουλευτής Α ´ Πειραιώς ΔΟΥΝΙΑ Νόνη , ο Ταξίαρχος ΜΑΝΟΥΡΑΣ Χρήστος ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΕΛ.ΑΣ Αντιστράτηγου κ. ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ  Μιχαήλ, ο Πρόεδρος του ΤΕΑΠΑΣΑ Ταξίαρχος ΒΡΑΝΤΖΑΣ Βασίλειος, από το προεδρείο της Π.Ο.ΑΞΙ.Α ο Γ.Γραμματέας Α/Α ΒΕΛΛΙΟΣ Ανδρέας, ο Α´ Αντιπρόεδρος Α/Δ  ΠΕΤΡΟΥ Νικόλαος, ο Οργανωτικός Γραμματέας Α/Υ  ΜΠΑΚΑΛΩΝΗΣ Ανάργυρος, ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων  Α/Α ΑΘΑΝΑΣΑΤΟΣ Πέτρος και ο Ταμίας Α/Β  ΖΑΡΜΑΚΟΥΠΗΣ Αθανάσιος.   

Εκφράζουμε ειλικρινά τις ευχαριστίες μας σε όλους τους συναδέλφους μας  και τους φίλους της Αστυνομίας που προσέφεραν το πολύτιμο αγαθό της ζωής που είναι το αίμα.  Ζητάμε συγνώμη από τους δεκάδες συναδέλφους μας που δεν μπόρεσαν να αιμοδοτήσουν λόγω παρέλευσης της καθορισμένης ώρας λήξης της αιμοδοσίας μας.

Εκφράζουμε επίσης  τις ευχαριστίες μας στην Υπηρεσία Ασφαλείας της Βουλής για τη συνδιοργάνωση της αιμοδοσίας και για τη φιλοξενία που μας παρείχαν .

Τέλος νιώθουμε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. ΤΑΣΟΥΛΑ Κωνσταντίνο για την έγκριση να πραγματοποιηθεί η αιμοδοσία στο Μέγαρο της Βουλής και για την  ευγενική προσφορά του στην παροχή νοστιμότατων σνακ και χυμών σε όλους τους συμμετέχοντες και διοργανωτές της αιμοδοσίας .

Η Ένωση μας θα συνεχίσει τις προσπάθειες της προκειμένου να συμβάλει στην εθνική προσπάθεια για την επάρκεια της χώρας μας σε αίμα και για την κάλυψη των αναγκών των δοτών μας, των μελών μας και των οικείων τους.

 

Για το   Δ.Σ.

 

Ο

 

Ο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΥ Κανέλλος

 

ΜΑΝΤΖΙΩΡΟΣ Ευάγγελος

6977283836

 

6983914345

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis