Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:05 | 19/01/2017

Το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α χωρίς κανένα απολύτως αίσθημα έπαρσης ή ρεβανσισμού, στηριζόμενο πάντα στον ανεπιτήδευτη συνδικαλιστική τακτική , στον άτεγκτο καταγγελτικό λόγο, απαλλαγμένο από κάθε είδους κομματική αγκύλωση, ανέδειξε και δημοσιοποίησε την τραγικότητα  ενός απαρχαιωμένου και επικίνδυνου συστήματος επικοινωνιών της Ελληνικής Αστυνομίας, διεκδικώντας την αντικατάσταση του με νέο, σύγχρονο  σύστημα, αντίστοιχο των αναγκών των συναδέλφων, προκειμένου αντιμετωπίσουν το έγκλημα.

Δυστυχώς όπως πάντα, έπρεπε να προκύψουν συνεχόμενες αιματηρές συμπλοκές με κακοποιούς, να κινδυνεύσουν ζωές συναδέλφων, το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. ακολούθως να αποκαλύψει τις τραγικές συνθήκες στην επικοινωνία δια ασυρμάτου, για να "ιδρώσει το αυτί" της Ηγεσίας, ώστε να προκύψει τις τελευταίες ημέρες ενός είδους κινητικότητα στην υπογραφή και παραλαβή νέου συστήματος επικοινωνιών της ΕΛ.ΑΣ.

Δεν παραθεωρούμε τις ευθύνες σε κάθε βαθμό και επίπεδο, εκείνων που για τα προηγούμενα χρόνια και παρά την φερόμενη συμφωνία με εταιρεία που θα παρείχε υπηρεσίες σύγχρονου ψηφιακού συστήματος επικοινωνίας, δεν υλοποιήθηκε η εφαρμογή του. Δεν θα αντέξουμε και δεν θα ανεχθούμε να προκύψει νέο περιστατικό που θα θέσει σε κίνδυνο ζωές λόγω ανεπάρκειας επικοινωνίας. Δεν θα προκαλέσουμε σε μια τέτοια περίπτωση και δεν θα αρκεστούμε  στην δημόσια κατακραυγή αλλά θα απαιτήσουμε πολιτικές και ποινικές ευθύνες .

Επειδή όμως όπως προαναφέραμε διακρίνουμε μια αισιόδοξη κινητικότητα για πολύ σύντομη αποκατάσταση του συστήματος επικοινωνίας μας, σας ενημερώνουμε για αυτή, ζητώντας παράλληλα συνάντηση με τον κ. Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας προκειμένου μας παρατεθούν   λεπτομερή και αναλυτικά στοιχεία για τον χρόνο λειτουργίας και την ποιότητα του.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να συγκρουόμαστε κλιμακώνοντας τις αντιδράσεις μας για δεκάδες άλυτα προβλήματα που μας ταλαιπωρούν, χωρίς να αναλωνόμαστε σε ανούσιους "χαριεντισμούς" και χειραψίες με την Ηγεσία, χωρίς "χαρτοπόλεμο" ανακοινώσεων για να δικαιολογούμε την ύπαρξη μας, αλλά με προβολή - καταγγελία και διεκδίκηση λύσης στο πρόβλημα .
 

Για το Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΟ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΤΟΥΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣΜΑΥΡΟΕΔΑΚΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ


   -O-                                                               -O-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΤΟΥΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ                      ΜΑΥΡΟΕΔΑΚΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis