Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:44 | 16/12/2020

Αιφνιδιαστικά έξω από το Μέγαρο Μαξίμου βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ολιγομελής αντιπροσωπεία των εργαζομένων στην εστίαση, που έχουν πληγεί ιδιαίτερα από τις συνέπειες της πανδημίας του νέου κορωνοϊού, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν.

Οι διαμαρτυρόμενοι άνοιξαν πανό που έγραφε «Πεινάμε» μπροστά στο Μαξίμου, φωνάζοντας συνθήματα, ωστόσο επικράτησε ένταση με τους αστυνομικούς. Τελικά, οι αστυνομικοί προχώρησαν στις προσαγωγές των ατόμων, οι οποίοι οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων.

 «Προχωρήσαμε σε μια αιφνιδιαστική κίνηση. Μας έχουν προσαγάγειΕνα απλό πανό με τρία άτομα πήγαμε και σταθήκαμε απέναντι από το Μέγαρο Μαξίμου και μας είπαν ότι απαγορεύεται. Μας πάνε στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων. Τηρήσαμε τα υγειονομικά πρωτόκολλα του lockdown. Πήγαμε τρεις εκλεγμένοι, θεσμικοί του κλάδου της εστίασης για να ανοίξουμε ένα πανό. Εχουμε τις άδειες μετακίνησης, δεν ήθελαν να τις δουν οι κύριοι αστυνομικοί και μας πάνε στο τμήμα» είπε στο Open TV ο Γιώργος Χότζογλου, πρόεδρος Εργαζομένων Τουρισμού κι Επισιτισμού.

«Σταθήκαμε απέναντι από το Μέγαρο Μαξίμου, τρία άτομα, σηκώσαμε ένα πανό, είπαμε στον επικεφαλής της Αστυνομίας ότι θα μείνουμε 10 λεπτά και θα αποχωρήσουμε και μας πάνε στο τμήμα» πρόσθεσε ο κ. Χότζογλου μιλώντας στο Open>  

newpost.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis