Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
13:19 | 18/07/2022

ΑΚΙΝΔΥΝΟ  ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΕ 

Για πολλοστή φορά αποδεικνύει η ίδια η πραγματικότητα το ποσό επικίνδυνο και ανθυγιεινό είναι το επάγγελμα μας.

Διαβάστε επίσης

Χθες, ένα κλιμάκιο   6 αστυνομικών  από την Υ.Ε.Ε.Β.Ε. σε συνεργασία με την ΕΜΑΚ και την ειδική ομάδα στρατού ΤΕΝΞ ενήργησαν άψογα κάτω από αντίξοες συνθήκες για την άμεση περισυλλογή των θανόντων από τη πτώση τού αεροσκάφους στην Καβάλα.

Φορώντας ειδικές στολές του στρατού για την αποφυγή της όποιας  ραδιενέργειας μπορεί να υπήρχε ,περνώντας ανάμεσα από ενεργούς όλμους και βαριά πυρομαχικά χωρίς να έχουμε τη γνώση και την εμπειρία για κάτι τέτοιο και με πολύ μεγάλες θερμοκρασίες να αναπτύσσονται μέσα από τις στολές λόγω καύσωνα, το έργο επετεύχθη.

Δυστυχώς για άλλη μία φορά  η διοικητική μέριμνα από τους εκεί υπεύθυνους ανάξια αναφοράς, εν αντιθέσει με την διοίκηση της υπηρεσίας μας η οποία ήταν δίπλα μας αν και χιλιόμετρα μακριά.

Υ.Γ. Να ευχαριστήσουμε θερμά όλοι οι συνάδελφοι που επιχειρήσαμε , τον Δήμαρχο Παγγαίου κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ο οποίος μας παρείχε ότι χρειαστήκαμε  σε νερά, ηλεκτρολύτες, αναψυκτικά και ξηρά τροφή και ήταν δίπλα μας κάθε στιγμή με πραγματικό ενδιαφέρον για την σωματική μας ακεραιότητα εν αντιθέσει με κάποιους 'δικούς 'μας καθώς και το πλήρωμα τού ΕΚΑΒ που μας βοήθησε όταν πέφταμε σαν τα κοτόπουλα λόγω της θερμότητας που είχε αναπτυχθεί.

Νικολακούδης Νικόλαος

Υπεύθυνος Δυτικού Τομέα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης

Αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ

Εικόνα
1
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis