Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:44 | 09/07/2017

Ακαριαίος θάνατος ήταν ο θάνατος του 58χρονου που πυροβολήθηκε από τον πατέρα του στους Αγίους Θεοδώρους στην Παλαιόχωρα.

Η ιατροδικαστική εξέταση στο σώμα του άτυχου 58χρονου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής από τον ιατροδικαστή Ρεθύμνου κ. Αντώνης Παπαδομανωλάκης. Η έρευνά έδειξε ο θάνατος ήταν ακαριαίος. Το θύμα δέχθηκε τη βολή στην αριστερή θωρακική χώρα, από μια απόσταση 2,5-3 μέτρα από κυνηγετικό όπλο. Η βολή προκάλεσε το θάνατο πλήττοντας θώρακα, κοιλιά και τα μεγάλα αγγεία.

O ηλικιωμένος πατέρας του αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας, απόπειρας ανθρωποκτονίας και παράβασης της νομοθεσίας για τα όπλα. Ο 85χρονος συνελήφθη τα ξημερώματα από άνδρες του τμήματος ειδικών αποστολών σε κατάσταση αμόκ οδηγήθηκε στο νοσοκομείο Χανίων και αργότερα στα κρατητήρια της αστυνομικής διεύθυνσης.

Όπως έγραψε το Cretalive, o 58χρονος έπεσε νεκρός μέσα στο σπίτι του 85χρονου πατέρα του, όταν ο τελευταίος τον πέρασε για κλέφτη και τον πυροβόλησε.  

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την αστυνομία και αυτόπτες μάρτυρες, το θύμα επισκέφθηκε στο χωριό Άγιοι Θεόδωροι, πολύ κοντά  στην Παλαιόχωρα Χανίων, τον πατέρα του ο οποίος ήταν μόνος, για να δει αν είναι καλά. Φθάνοντας στο σπίτι, χτύπησε την πόρτα αλλά λόγω προβλήματος ακοής ο 85χρονος δεν άκουγε. Τότε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 58χρονος προσπάθησε να μπει στο σπίτι από ανασφάλιστο παράθυρο, αφού ανησύχησε για την υγεία του πατέρα του.

Μπαίνοντας στο σπίτι, δεν αντιλήφθηκε τον πατέρα του που ήταν οπλισμένος, αλλά ούτε και ο ηλικιωμένος αντιλήφθηκε πως ο άνδρας που είχε μπει από το παράθυρο ήταν ο γιος του. Έχοντας στα χέρια το όπλο, πυροβόλησε δίχως δεύτερη σκέψη και τραυμάτισε σοβαρά το παιδί του. Μόλις πλησίασε και είδε πως ο άνθρωπος που βρισκόταν πεσμένος στο πάτωμα του σπιτιού του ήταν ο γιος του, ο 85χρονος έπαθε νευρικό κλονισμό.

Διαβάστε περισσότερα στο cretalive.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis