Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:45 | 31/01/2017

Ολοκληρώθηκε η δουλειά μου στα σενάρια των συνεχειών της ταινίας Avatar ανακοίνωσε ο πολυβραβευμένος δημιουργός Τζέιμς Κάμερον. 

Ήδη από το 2009 που κυκλοφόρησε το Avatar, είχε ανακοινώσει πως στα σχέδιά του είναι ένα σίκουελ. Τελικά, προέκυψαν τέσσερα και τα επόμενα χρόνια θα δούμε στο σινεμά το Avatar 2, 3, 4 και 5! 

Μάλιστα τα γυρίσματα για το Avatar 2 είναι έτοιμα να ξεκινήσουν τον ερχόμενο Αύγουστο με τους ίδιους πρωταγωνιστές, τον Jake (Sam Worthington) και την Neytiri (Zoe Saldana) «στην μάχη με τους ανθρώπους». 

«Η αλήθεια είναι ότι συγκεντρώθηκα όχι μόνο στο Avatar 2. Συγκεντρώθηκα στο Avatar 2, 3, 4, και 5 εξίσου. Έτσι ακριβώς τα έχω προσεγγίσει, όλα εξελίχθηκαν ταυτόχρονα και ισομερώς. Μόλις τελείωσα το σκριπτ του Avatar 5. Όλα έχουν σχεδιαστεί, είμαστε πανέτοιμοι. Αισθάνομαι σαν να βγήκα από την φυλακή γιατί έγραφα ασταμάτητα τα δύο τελευταία χρόνια και τώρα χαίρομαι τη ζωή», είπε σε αμερικανική εφημερίδα.

Πληροφορίες αναφέρουν ως πιθανή ημερομηνία πρεμιέρας για το Avatar 2 την 20ή Δεκεμβρίου 2018, ενώ τα επόμενα αναμένονται έως το 2023. 

 

www.protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis