Ακόμη ένας διακινητής ναρκωτικών συνελήφθη

ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ
Ακόμη ένας διακινητής ναρκωτικών συνελήφθη

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 31χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.

Η σύλληψη του δράστη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο συστηματικών και μεθοδικών ερευνών που διενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών.

Ειδικότερα, σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στην οικία του 31χρονου παρουσία δικαστικού λειτουργού βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής :

  •  25 ισοβαρή φιξάκια κοκαΐνης, συνολικού βάρους 12 γραμμαρίων,
  •  Ένα στιλέτο,
  •  Μια ξιφολόγχη,
  •  Ένα ξίφος και
  •  Δύο μαχαίρια

Σε έρευνες που ακολούθησαν σε αυτοκίνητο και μοτοσικλέτα που κατέχει ο δράστης, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα αυτοσχέδιο μαστίγιο και ένα ακόμη στιλέτο.

Κατά τις έρευνες των αστυνομικών στην οικία του δράστη, η σύζυγος του μετέφερε μέσα σε μια κουβέρτα το χρηματικό ποσό των (1.120) ευρώ, το οποίο κατασχέθηκε ως προερχόμενο από την εμπορία των ναρκωτικών ουσιών.

Επιπλέον, από την αστυνομική έρευνα διακριβώθηκε ότι ο 31χρονος, στις (22-8-2017) είχε πωλήσει σε 24χρονο ημεδαπό, ο οποίος είχε συλληφθεί από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, (24-8-2017 ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων), δύο συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους έξι γραμμαρίων.

Σημειώνεται ότι, για την διακίνηση των ναρκωτικών ο δράστης έπαιρνε ιδιαίτερες προφυλάξεις, επικοινωνώντας με τον 24χρονο μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, ενώ του είχε πωλήσει ναρκωτικές ουσίες τουλάχιστον ακόμη πέντε φορές τους τελευταίους οκτώ μήνες.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου, ενώ οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας συνεχίζουν τις έρευνες για να εξακριβωθεί όλο το δίκτυο διακίνησης ναρκωτικών.