Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:57 | 04/04/2017

Βαίνει προς το τέλος του, όπως όλα δείχνουν, το... παιχνίδι του θανάτου με τις κόντρες αυτοκινήτων και μοτοσικλετών στην περιοχή της Βάρκιζας.

Αυτό είναι το συμπέρασμα μετά και το μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ., το βράδυ της Παρασκευής, από τα Λιμανάκια της Βάρκιζας έως και το Ribas.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις με πλήθος ανδρών της ΔΙΑΣ αλλά και ΜΑΤ αλλά και με τη βοήθεια drones, πλημμύρισαν την περιοχή και έτσι, παρά κάποια μικροεπεισόδια, οι κόντρες δεν έγιναν.

Όλα δείχνουν ότι η αστυνομία έχει αποκτήσει άμεση πληροφόρηση σχετικά με το πότε και πού οι νεαροί οργανώνουν το “παιχνίδι” τους αυτό.

Είχαν κλείσει λοιπόν ραντεβού στις 11 το βράδυ αλλά οι αστυνομικοί βρίσκονταν εκεί από τις 9 οπότε τίποτε δεν συνέβη εκτός από κάποιους ελέγχους σε σπορ αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες υψηλού κυβισμού με αποτέλεσμα δύο οδηγοί να προσαχθούν επειδή δεν είχαν μαζί τα απαιτούμενα έγγραφα των οχημάτων τους.

Έτσι το ραντεβού της ταχύτητας έληξε άδοξα και όλοι τώρα περιμένουν να δουν εάν θα κλειστεί επόμενο ή θα γίνει μια προσπάθεια από τους διοργανωτές του να μεταφερθεί κάπου αλλού η... πίστα!

www.notioanatolika.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis