Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:29 | 04/12/2019

Η Ένωση μας οφείλει να αναδείξει την επιχειρησιακή ετοιμότητα των συναδέλφων του Τμήματος Ασφαλείας Ασπροπύργου που παρά τις τεράστιες ελλείψεις που αντιμετωπίζει κατόρθωσε να συλλάβει την 29/11 με συνδρομή αστυνομικών της ΟΠΚΕ και της ΥΑΔΑ εικοσάχρονο αθλητή πολεμικών τεχνών και σεσημασμένο για ρατσιστικές επιθέσεις έπειτα από επισταμένες αναζητήσεις στην περιοχή του Ασπροπύργου , γιατί σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για ληστεία και επικίνδυνες σωματικές βλάβες με ρατσιστικά χαρακτηριστικά.

Το ένταλμα εκδόθηκε κατόπιν έρευνας του Τμήματος Ασφαλείας Ασπροπύργου όπου προέκυψε ότι ο ανωτέρω βραδινές ώρες της 10-10-2019 στον Ασπρόπυργο, μαζί με ομάδα ατόμων και χρησιμοποιώντας μαχαίρια, σιδερογροθιές και μεταλλικά αντικείμενα, επιτέθηκαν και προκάλεσαν σοβαρά τραύματα σε έξι αλλοδαπούς, από τους οποίους αφαίρεσαν χρηματικά ποσά και κινητά τηλέφωνα. Παράλληλα κατά τη διάρκεια της επίθεσης, εκτόξευαν υβριστικές φράσεις αναφορικά με τη χώρα καταγωγής των παθόντων.

Επίσης, βραδινές ώρες της 15-11-2019, έξω από κατάστημα στον Ασπρόπυργο, ο κατηγορούμενος επιτέθηκε, χρησιμοποιώντας μεταλλικό αντικείμενο και σιδερογροθιά και τραυμάτισε δύο αλλοδαπούς με τον έναν εξ αυτών να έχει υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις .

Ο κατηγορούμενος στο παρελθόν είχε επιτεθεί σε αστυνομικούς εντός του τμήματος Ασπροπύργου καθώς και σε αστυνομικούς της ΥΑΤ.

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε προφυλακιστέος

Για μία ακόμα φορά αναδεικνύουμε σοβαρά στοιχεία εγκληματικότητας στην Δυτική Αττική ,η οποία αντιμετωπίζεται από αστυνομικούς που έχουν φιλότιμο και πίστη στο καθήκον, η πολιτεία όμως οφείλει να τους ενισχύσει ακόμα και αν τα φώτα της προβολής, για επικοινωνιακούς λόγους, έχουν πέσει στο κέντρο της Αθήνας.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis