Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:25 | 16/10/2020
Αρνήθηκε να υπερασπιστεί στο δικαστήριο τον 54χρονο καθηγητή που μαχαίρωσε τον σκύλο στη Νίκαια ο Αλέξης Κούγιας και σε ανακοίνωσή του εξηγεί το γιατί.
 
Όπως γράφει, πήρε την απόφαση γιατί «το να μαχαιρώνεις το μεγαλύτερο φίλο του ανθρώπου, το σκύλο, και μάλιστα με μαχαίρι, δείχνει ότι είσαι μια ακραία αντικοινωνική προσωπικότητα που δεν έχει κανένα από τα χαρακτηριστικά που κάνουν τον άνθρωπο να διαφέρει από τα άγρια ζώα που λειτουργούν μόνο με το ένστικτό τους για να επιβιώσουν».
 
«Δυστυχώς για το αδίκημα αυτό δεν υπάρχει δικαίωμα παραστάσεως προς υποστήριξη της κατηγορίας, διότι θα προσφερόμουν να παραστώ δωρεάν» καταλήγει στην ανακοίνωσή του.
 
Αλέξης Κούγιας: Γιατί δεν υπερασπίζομαι τον 54χρονο που μαχαίρωσε το σκύλο
 
Δεν συνηθίζω επί όλες αυτές τις δεκαετίες που ασκώ το λειτούργημά μου να δημοσιοποιώ σε ποιες υποθέσεις μέχρι σήμερα όλες αυτές τις δεκαετίες έχω αρνηθεί να προσφέρω τις υπηρεσίες μου.
 
Το κάνω σήμερα, γιατί θέλω να δώσω ένα μήνυμα με όση αξία έχει όταν προέρχεται από εμένα.
 
Μου ζητήθηκε πριν από λίγη ώρα να τον υπερασπιστώ ο απάνθρωπος αυτός συνάνθρωπός μας που μαχαίρωσε το ανυπεράσπιστο σκυλάκι στην Νίκαια.
 
Του αρνήθηκα κατηγορηματικά, παρά το ότι πιστεύω και το έχω κάνει πράξη ότι ο κάθε συνάνθρωπός μας δικαιούται υπερασπίσεως, ακόμη και για το πιο σκληρό έγκλημα.
 
Το να μαχαιρώνεις όμως το μεγαλύτερο φίλο του ανθρώπου, το σκύλο, και μάλιστα με μαχαίρι, δείχνει ότι είσαι μια ακραία αντικοινωνική προσωπικότητα που δεν έχει κανένα από τα χαρακτηριστικά που κάνουν τον άνθρωπο να διαφέρει από τα άγρια ζώα που λειτουργούν μόνο με το ένστικτό τους για να επιβιώσουν.
 
Δυστυχώς για το αδίκημα αυτό δεν υπάρχει δικαίωμα παραστάσεως προς υποστήριξη της κατηγορίας, διότι θα προσφερόμουν να παραστώ δωρεάν.
 
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis