Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:49 | 15/11/2014

 

Ας ξαναβάλουμε κοντομάνικο για να τηλε­μεταφερθούμε στο τέλος της σεζόν και να δούμε τις αφίξεις του προσεχούς καλοκαιριού. Η επιστροφή του Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ στο ρόλο του πιο γνωστού ανδροειδούς στην ιστορία του σινεμά είναι, χωρίς δεύτερη σκέψη, το comeback του θέρους.

Ωστόσο η απουσία του Τζέιμς Κάμερον από τα credits της πέμπτης ταινίας της σειράς «Terminator: Genisys» είναι εξίσου ηχηρή.

Από πού κρατάει η σκούφια του Πίτερ Παν θα αποκαλύψει στην οθόνη το «Pan», μια φιλόδοξη ταινία φαντασίας με τον Τζο ΡάιτΠερηφάνια και Προκατάληψη», «Εξιλέωση» ) στη σκηνοθεσία και τους Χιου Τζάκμαν, Αμάντα Σέιφριντ και Ρούνι Μάρα στους πρωταγωνιστικούς ρόλουςσίγουρα θα... πετάξει μέχρι τα πάνω πατώματα του παγκόσμιου box office.

Το καλοκαίρι του 2015, βέβαια, θα δούμε και ακόμη μία μονομαχία ανάμεσα στα κολοσσιαία στούντιο animation Pixar και Dreamworks.

Η πρώτη ελπίζει να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών με το «Inside Out», ένα τρισδιάστατο ταξίδι μέσα στο μυαλό ενός κοριτσιού, ενώ η δεύτερη παρουσιάζει το κρατικό top secret Γραφείο Απόκοσμων Επιχειρήσεων «B.O.O.», που θα μας κάνει να αλλάξουμε γνώμη για τα φαντάσματα. Τέλος, τις πρώτες εβδομάδες του Σεπτεμβρίου του 2015 καταφθάνει στην Ελλάδα ένα από τα πιο περιπετειώδη projects της Marvel.

Το «Ant-Man», το οποίο πέρασε από σαράντα κύματα μετά την παραίτηση του εμπνευστή της μεταφοράς του στην οθόνη Έντγκαρ Ράιτ, απέκτησε νέο σκηνοθέτη στο πρόσωπο του Πέιτον Ριντ («Ναι Σε Όλα» ) και τώρα οι πάντες εργάζονται πυρετωδώς για να προλάβουν τα deadlines, κάνοντας έτσι δουλειά (υπερηρωικού ) μυρμηγκιού...

athinorama.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis