Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:16 | 16/12/2015

Άρον άρον βγάζει η κυβέρνηση τους μετανάστες από το Τάε Κβο Ντό του Φαλήρου αφού το στάδιο πρέπει να φιλοξενήσει το Σαββατοκύριακο πανευρωπαϊκούς αγώνες.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες από το πρωί οι μετανάστες έλαβαν εντολή από την αστυνομία να μαζέψουν τα υπάρχοντά τους και να αναχωρήσουν από το χώρο, ωστόσο το γήπεδο Χόκεϋ στο Ελληνικό, το οποίο επιλέχθηκε για να τους φιλοξενήσει δεν είναι ακόμη έτοιμο, με τους δημάρχους της νοτιοανατολικής Αττικής να δηλώνουν ότι ο χώρος θα είναι έτοιμος την Πέμπτη ή την Παρασκευή.

Σκηνικό καταστροφής στο γήπεδο Χόκεϋ

 

 

 

 

Κι αυτό διότι οι συμπλοκές της προηγούμενης Παρασκευής μεταξύ ομάδων διαφορετικών εθνοτήτων που κατέληξαν σε βιαιοπραγίες και σε κλοπές χρημάτων και που χρειάστηκε την επέμβαση 3 διμοιριών των ΜΑΤ για να σταματήσουν, άφησε πίσω του, όπως αποδεικνύεται και από τις σχετικές φωτογραφίες, ένα σκηνικό απόλυτης καταστροφής.

Τζαμαρίες σπασμένες, πυροσβεστικές «φωλιές» κατεστραμένες, πόρτες και παράθυρα γκρεμισμένα, σκουπίδια σκορπισμένα παντού, αλουμίνια ξηλωμένα, ακόμα και ψευδοροφές ξηλωμένες είναι η εικόνα που αντικρίζει ακόμη και σήμερα κανείς στο άλλοτε πανάκριβο Ολυμπιακό «στολίδι».

 

 

 

 

Τότε η κυβέρνηση είχε επιλέξει να εκκενώσει το χώρο και να μεταφέρει τους μετανάστες που επέδειξαν παραβατική συμπεριφορά στο στρατόπεδο της Κορίνθου και τους υπόλοιπους στο Ταε Κβο Ντο του Φαλήρου. Τώρα τους ξαναπαίρνει από το Φάληρο και τους πηγαίνει πίσω στο γήπεδο Χόκεϋ.

Τα ίδια και χειρότερα συμβαίνουν και με τα υπόλοιπα hotspots που είναι υποχρεωμένη να κατασκευάσει η χώρα μας μετά τη σύνοδο των Δυτικών Βαλκανίων στις Βρυξέλλες τον περασμένο Οκτώβρη. Ο πρωθυπουργός μεταβαίνει άρον άρον σε Χίο και Λέρο προκειμένου να δόση με την παρουσία του μια εικόνα ολοκλήρωσης των έργων ένα εικοσιτετράωρο πριν τη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες όπου αναμένεται η Ελλάδα για μία ακόμη φορά να βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα για λάθη και παραλήψεις της.

 

Συγκεκριμένα από τα 5 hotspots μόνο αυτό της Λέσβου είναι έτοιμο. Της Χίου και της Λέρου είναι υπό κατασκευή, στην Κω δεν έχει ακόμη ξεκινήσει λόγω και των αντιδράσων του δημάρχου ενώ αντίστοιχη εικόνα επικρατεί και στη Σάμο.

 

thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis