Αλβανός κρατούμενος χτύπησε αστυνομικούς

ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΠΟΥ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ
Αλβανός κρατούμενος χτύπησε αστυνομικούς

Δικογραφία εις βάρος ενός 31χρονου Αλβανού κρατούμενου για απείθεια, πρόκληση σωματικής βλάβης και αντίσταση κατά της αρχής σχηματίζουν οι αστυνομικοί του ΑΤ Ρόδου.

Ο 31χρονος Αλβανός, που κατηγορείται με έναν 31χρονο Ροδίτη για σύσταση συμμορίας, διάπραξη ληστειών από κοινού κατ’ εξακολούθηση και παράνομη οπλοχρησία, σε υπόθεση που εκκρεμεί προς εξέταση ενώπιον του Μονομελούς Εφετείου Δωδεκανήσου, πρωταγωνίστησε σε απίθανα επεισόδια κατά την διάρκεια μεταγωγής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι διευκρινίζουν στο Policenet.gr για το ζήτημα του Τ.Π.Δ.Υ. οι δικηγόροι που εκπροσώπησαν 187 αστυνομικούς

Πιο συγκεκριμένα ενώ αστυνομικοί του ΑΤ Ρόδου επιχείρησαν την μεταφορά του, όπως κι άλλων κρατουμένων στο ακροατήριο του ως άνω δικαστηρίου, ενόψει εκδίκασης της υπόθεσης, ο Αλβανός ενοχλημένος για το ό,τι του ζητήθηκε να σβήσει το τσιγάρο που κάπνιζε και εν συνεχεία του σβήστηκε από αστυνομικό, προκειμένου να εισέλθει στο όχημα της μεταγωγής, φέρεται να τον χτύπησε με μπουνιές στο πρόσωπο και εν συνεχεία να αντιστάθηκε χτυπώντας κι άλλους αστυνομικούς, που επιχείρησαν να τον ακινητοποιήσουν.

Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Αυτοφώρου, ενώ οι αστυνομικοί έχουν ήδη αναθέσει στον δικηγόρο κ. Ακη Δημητριάδη, να παρασταθεί στην δίκη ως πολιτική αγωγή.


 Πηγή: www.dimokratiki.gr