Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:05 | 26/01/2017

Τον τρόμο σκόρπισε στους θαμώνες ενός καφενείου στην Ελευθερούπολη Καβάλας ένας Αλβανός «νταής», ο οποίος θέλησε να λύσει με... μαχαιριές τις προσωπικές διαφορές που είχε με δύο συμπατριώτες του και προσπάθησε να τους σκοτώσει. Τελικά, τους τραυμάτισε βαρύτατα.

Ο ιδιοκτήτης και οι υπόλοιποι πελάτες του καταστήματος που προσπάθησαν αρχικά να χωρίσουν τους τρεις Αλβανούς όταν ήρθαν στα χέρια, έκαναν πίσω τρομοκρατημένοι όταν ο 41χρονος δράστης έβγαλε μαχαίρι και άρχισε να χτυπάει ξανά και ξανά με αυτό τους δυο ομοεθνείς του ηλικίας 27 και 55 χρόνων! Και ενώ τα θύματα σωριάζονταν αιμόφυρτα στο δάπεδο, ο αστυνομικοί του τοπικού τμήματος που ειδοποιήθηκαν για το αιματηρό περιστατικό έφταναν αμέσως στο καφενείο.

Ο δράστης συνελήφθη και στην κατοχή του κατασχέθηκε το μήκους 27 εκατοστών μαχαίρι. Οι δυο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου νοσηλεύονται με εκτεταμένα τραύματα στη βουβωνική, την οσφυϊκή και την κοιλιακή χώρα. Ο 41χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και παράβαση του νόμου περί όπλων. 

 

www.protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis