Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:07 | 20/05/2016

"Σας λέω τους βλέπω ελάτε γρήγορα από λεωφόρο Αλεξάνδρας έχουν μπει σε ταξί για να ξεφύγουν"

 

Λίγα μεσημέρια πριν και συνάδελφος ΕΚΤΟΣ υπηρεσίας αφού τελείωσε το δικαστήριο που έπρεπε να παραβρεθεί λόγω παλιότερης σύλληψης, βρίσκει την ομάδα ΔΙ.ΑΣ που εργάζεται στο κέντρο πόλεως και κοντοστέκεται για να τους χαιρετίσει.

Δε περνάνε λίγα λεπτά και το κέντρο ενημερώνει τις Ομάδες πως στο κατάστημα των ΕΛΤΑ στα Εξάρχεια 5 άτομα έχουν κάνει ληστεία με την απειλή πιστολών, έχουν χτυπήσει τον άντρα της ιδιωτικής φύλαξης και έχουν διαφύγει.

Χωρίς δεύτερη σκέψη ο συνάδελφος που ήταν εκτός υπηρεσίας φεύγει και αυτός για αναζητήσεις έχοντας το πλεονέκτημα της πολιτικής περιβολής.

Στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας εντοπίζει τρία ύποπτα άτομα που ταίριαζαν τα χαρακτηριστικά τους με τα άτομα που διέπραξαν τη ληστεία και αμέσως τηλεφωνεί στο Κέντρο και ενημερώνει ενώ τηλεφωνεί και στην Ομάδα και τους λέει "σας λέω τους βλέπω ελάτε γρήγορα από λεωφόρο Αλεξάνδρας έχουν μπει σε ταξί για να ξεφύγουν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επανέρχεται κανονικά στην Υπηρεσία η Αστυνόμος που είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα

Οι Ομάδες σπεύδουν τάχιστα, εντοπίζουν το ταξί και το σταματούν.

Τα άτομα τακτοποιούνται και συλλαμβάνονται.

Επίσης εντός του ταξί βρέθηκε και μέρος της λείας τους.

Είτε εκτός είτε εντός υπηρεσίας  όταν το καθήκον σε καλεί πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος δεν υπάρχει περιθώριο για δεύτερες σκέψεις.

 

* Το κείμενο αναρτηθηκε στη σελίδα CitiΖΕΥΣ / ΔΙΑΣ in Action

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την κατηγορία ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis