Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:59 | 06/07/2017

Το κράτος τρομοκράτης που λέγεται Τουρκία δεν έχει φρένο στο θράσος! Προσπαθεί να εκμεταλλευθεί εναντίον της Ελλάδας ακόμη και τα θέματα για τα οποία η Άγκυρα θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις.

Η Τουρκία σε μια επίδειξη απύθμενου θράσους εξέδωσε NAVTEX (43754) με την οποία …προειδοποιεί άπαντες όσους πλέουν ή θα πλεύσουν στο Αιγαίο ότι …πυροβολούμε εμπορικά πλοία!

Η Άγκυρα προσπαθεί μάταια να παρουσιάσει…ως επίθεση την επιχείρηση νηοψίας στο ύποπτο για μεταφορά ναρκωτικών φορτηγό πλοίο τουρκικών συμφερόντων. Επρόκειτο για νηοψία που έγινε μετά από πληροφορία από την αμερικανική DEA κι αυτό που δεν μπορεί να χωνέψει είναι ότι οι ΗΠΑ δεν έδωσαν την πληροφορία σ΄ αυτούς αλλά μόνο στις ελληνικές αρχές. Προφανώς υπάρχει θέμα εμπιστοσύνης.

Η ιστορία που πάνε να στήσουν οι Τούρκοι είναι όσο έωλη που αποδεικνύει ότι στην γειτονική χώρα κάποιοι έχουν νεύρα, μεχρι πανικού!

Η NAVTEX

CZC CA07 IZMIR TURK RADIO
051824 LMT TEM/17
DENIZCILERE 43754/17 SAYILI BILDIRI

TUM DENIZCILERE DUYURU

3 TEMMUZ 2017 TARIHINDE TURK BAYRAKLI BIR TICARI GEMIYE YUNAN SAHIL GUVENLIK BOTU TARAFINDAN ATES ACILMISTIR. EGE DENIZINDE SEYREDEN TURK BAYRAKLI GEMILERIN BU VE BENZERI OLAYLARA KARSI CAN VE SEYIR EMNIYETI BAKIMINDAN MUTEYAKKIZ OLMALARI VE GEREKTIGINDE EN SERI SEKILDE TURK SAHIL GUVENLIK KOMUTANLIGINI VE TURK DENIZ KUVVETLERI KOMUTANLIGINI BILGILENDIRMELERI.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ
“Την 03 Ιουλ 2017 πλοίο της Ελληνικής Ακτοφυλακής άνοιξε πυρ κατά εμπορικού πλοίου με σημαία Τουρκίας.
Για την προστασία των πλοίων υπό τουρκική σημαία τα οποία πλέουν στο Αιγαίο, όπως για κάθε συμβάν να ενημερώνεται άμεσα και με κάθε πρόσφορο μέσο το Τ/ΠΝ και η Τ/ΔΑΑ οι οποίες επαγρυπνούν για την ασφάλεια”
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis