Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:50 | 27/12/2019

Το Αστυνομικό Τμήμα του Σικάγο ανακοίνωσε  ότι ο αριθμός των περιοχών που δουλεύουν οι ντετέκτιβ στην πόλη αυξάνεται και πάλι από τρεις σε πέντε, προκειμένου να βελτιωθούν οι χρόνοι ανταπόκρισης.

 

Ο πρώην δήμαρχος Rahm Emanuel είχε μειώσει τις περιοχές των ντετέκτιβ σε δύο από πέντε, αναφέρει η Chicago Sun-Times.


Δείτε στο Policenet.gr: Cobra Cuffs: Εντυπωσιακές χειροπέδες με εκπληκτική δύναμη αντοχής και ελάχιστο βάρος


Ο δήμαρχος Lori Lightfoot ανέφερε το σχέδιο για την εν λόγω πρωτοβουλια τον Οκτώβριο και μια έκθεση από το Φόρουμ Αστυνομικής Εκτελεστικής Έρευνας συνέστησε την συγκεκριμένη αύξηση, λέγοντας ότι ήταν πρόκληση για την αποτελεσματική αστυνόμευση μεγάλων περιοχών και για την έγκαιρη ανταπόκριση.

Ο επικεφαλής του γραφείου Αστυνόμευσης, Fred Waller, δήλωσε: "Υπάρχουν εξειδικευμένες ομάδες συμμοριών που "δουλεύουν" στις τρεις υπάρχουσες περιοχές έρευνας. Οι δύο πρόσθετοι τομείς θα επιτρέψουν στους ντετέκτιβ να ανταποκρίνονται ακόμη πιο γρήγορα και άμεσα".

Ένας άλλος στόχος της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας είναι να εξοικειώσει τους κατοίκους της πόλης με τους ντετέκτιβ και τις περιπολίες, ειδικά σε περιοχές με υψηλά ποσοστά εγκληματικότητας.

Πηγή μέσα από την Αστυνομία του Σικάγο δήλωσε ότι πολλοί αξιωματικοί έχουν "επιδιώξει αθόρυβα" πίσω από τα φώτα την αύξηση των περιοχών δράσης των ντετέκτιβ.

Οι δύο νέοι τομείς αναμένεται να ανοίξουν μέχρι την 1η Απριλίου.


Δείτε στο Policenet.gr: Τα υπέρ και τα κατά της κατοχής και χρήσης ενός μικρού πιστολιού


Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis