Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:59 | 11/02/2017

Καταργήσεις και συγχωνεύσεις χαρακτηρίζουν την αναδιάρθρωση των Αστυνομικών υπηρεσιών που επιφέρουν σημαντικές αλλαγές και στο Ρέθυμνο.
Η  ΥΠΑΣΕΚ, το τμήμα Ασφαλείας Γεροποτάμου και το αστυνομικό τμήμα Λαππαίων «περνούν» στο ιστορικό παρελθόν ενώ προβλέπεται η ενσωμάτωση του τμήματος δίωξης ναρκωτικών στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.
Η αναδιάρθρωση των αστυνομικών υπηρεσιών όλης της χώρας, που δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ, έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, κυρίως στις τάξεις των Ειδικών φρουρών αφού κυρίαρχη αλλαγή είναι η κατάργηση της Υποδιεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων, δηλαδή της υπηρεσίας που είχε υπό την «ομπρέλα» της τα Τμήματα Αστυνομικών Επιχειρήσεων που θα υπάγονται στις Διευθύνσεις Αστυνομίας κάθε νομού.
Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ρεθύμνης στο εξής θα λειτουργούν το Επιτελείο, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης, το Αστυνομικό Τμήμα Ρεθύμνης, το Τμήμα Τροχαίας Ρεθύμνης, το Τμήμα Τουριστικής Αστυνομίας Ρεθύμνης, το Αστυνομικό Τμήμα Μυλοποτάμου, το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Βασιλείου, το Αστυνομικό Τμήμα Αμαρίου, το Αστυνομικό Τμήμα Ανωγείων, το Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνης και τοΤμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου.
Έδρα των Υπηρεσιών ορίζεται, αντίστοιχα, ο ομώνυμος δήμος.

ΑΝΕΛΑΒΕ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ Ο ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΑΓΟΥΔΑΚΗΣ

Με αφορμή την προαγωγή και την τοποθέτηση του στην θέση του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Κρήτης, Υποστράτηγος κ. Κωσταντίνος Λαγουδάκης, ανέφερε σε δήλωση του τα εξής: «Θεωρώ υποχρέωση μου να εκφράσω προς όλους τους πολίτες, τις αρχές, τους φορείς και τα Μ.Μ.Ε. του Νομού Ηρακλείου, τις θερμές ευχαριστίες μου για την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση που με περιβάλλατε, καθώς και για τη γόνιμη συνεργασία που αναπτύξαμε τον ένα χρόνο που υπηρέτησα ως Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου.
Η αναμφισβήτητη συμβολή σας στην Ελληνική Αστυνομία ως θεσμού της Δημοκρατίας και του Κράτους Δικαίου, είμαι βέβαιος ότι θα συνεχιστεί και στο μέλλον.
Δράττομαι της ευκαιρίας να σας διαβεβαιώσω πως και από την νέα μου θέση, θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις, να σταθώ ενεργά δίπλα στους πολίτες της Κρήτης και να εκπληρώσω την αποστολή μου απέναντι στην κοινωνία, τις/τους συναδέλφισσες/ους μου και τον τόπο μας με συνέπεια και ευθύνη.
Σας ευχαριστώ και πάλι από καρδιάς για όλα όσα προσφέρατε και σας εύχομαι ολόψυχα, προσωπική και οικογενειακή υγεία, ευλογία, αγάπη και επαγγελματική προκοπή.»

Διαβάστε περισσότερα στο rethemnosnews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis