Αλλαγές στην ΕΛ.ΑΣ. το προσεχές διάστημα – Ποια είναι η επιθυμία του Αρχηγού

Αλλαγές στην ΕΛ.ΑΣ. το προσεχές διάστημα – Ποια είναι η επιθυμία του Αρχηγού

Οι πρόσφατες αλλαγές της φυσικής και της πολιτικής ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ., μοιραία άνοιξαν ένα κύκλο συζητήσεων αναφορικά με το αν θα υπάρξουν κρίσεις Αξιωματικών νωρίτερα από την συνηθισμένη περίοδο του Ιανουαρίου.

Όπως τονίζουν στο Policenet.gr υπηρεσιακοί παράγοντες, οι αλλαγές πρέπει να θεωρούνται δεδομένες τις προσεχείς ημέρες μετά τη Δ.Ε.Θ.. Άλλωστε εξακολουθεί να εκκρεμεί η πλήρωση της θέσης του Υπαρχηγού της ΕΛ.ΑΣ..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Tι δήλωσε για τα αναδρομικά των ενστόλων ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Παναγιώτης Ρήγας

 

Για αλλαγές μίλησε και ο ίδιος ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος σε πρόσφατη συνάντηση του με το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. εξέφρασε την επιθυμία του όπως αμέσως μετά την πραγματοποίηση της Διεθνούς Έκθεσης της Θεσσαλονίκης, να προβεί σε βαθιές τομές, σε πρόσωπα και υπηρεσίες, με στόχο την αύξηση της αποτελεσματικότητας σε κάθε επίπεδο.

Η αλλαγή της νοοτροπία αλλά και της στόχευσης που επιδιώκει ο νέος Αρχηγός του Σώματος φάνηκε ξεκάθαρα και από το νέο επιχειρησιακό σχέδιο της Αστυνομίας που εγκαινιάστηκε πρίν λίγες ημέρες με δική του εντολή και του οποίου τα αριθμητικά χαρακτηριστικά ήταν τουλάχιστον εντυπωσιακά (δείτε εδώ περισσότερα για το νέο επιχειρησιακό σχέδιο).