Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:52 | 03/04/2016

Ενημερώνουμε τα μελή μας ότι την 31-03-2016 ο Πρόεδρος της ΕΠΛΣ Δυτικής Κρήτης Παναγόπουλος Ν. και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων ΕΠΛΣ Δ. Κρήτης Καρτάκης Ι. ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση του υποναύαρχου Λ.Σ Σεφεριάδη Γ. τίμησαν με την παρουσία τους την τελετή παράδοσης παραλαβής της 7ης Περιφερειακής διοίκησης Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής από τον υποναύαρχος Λ.Σ Σεφεριάδη Γ. προσωρινά στον Κεντρικό Λιμενάρχη Ηρακλείου αντιπλοίαρχο Λ.Σ Σαϊτάκη Δ.


Στην τελετή παρευρέθηκαν όλοι οι προϊστάμενοι λιμενικών αρχών Κρήτης , τοπικοί φορείς εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και πλήθος στελεχών Λ.Σ.

Η Ένωση μας εξέφρασε τον σεβασμό και την εκτίμηση στο πρόσωπο του κ. υποναύαρχου όλων των συναδέλφων μελών μας της Δυτική Κρήτη και τον ευχαρίστησε που κατά το χρονικό διάστημα της διοίκησης του στάθηκε διπλά στις υπηρεσίες , στην ένωση μας και στους συναδέλφους και του προσέφερε τον θυρεό της ΕΠΛΣ Δυτικής Κρήτης και αναμνηστικό δώρο.

Στο πλαίσιο της τελετής είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε με τον κύριο υποναύαρχο τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όπως , στέγαση Κ.Λ Χανιών , επισκευή επιχειρησιακών μέσων , μεταθέσεων και αποσπάσεων , αλλά και την αναγκαιότητα τροποποίησης λιμενικού Καλλικράτη και οργανικής δύναμης .

Στον κ. υποναύαρχο και στον προσωρινά παραλαμβάνοντας χρέη διοικητή 7ης ΠΕΔΙΛΣ ευχηθήκαμε καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα.



ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ Νικόλαος ΜΑΡΑΘΑΚΗΣ Κων/νος





































 

 

http://limenikadromena.blogspot.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis