Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:44 | 05/03/2018

Ανεξάρτητοι Πυροσβέστες Μακεδονίας Εκλεγμένη Συνδικαλιστική παράταξη της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ.
Ανακοίνωση

    Συναδέλφισσες - Συνάδελφοι, μετά την πραγματοποίηση του τελευταίου Διοικητικού Συμβουλίου(Δ.Σ.) της Ένωσης μας (15-02-2018) και οδεύοντας προς την Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση γίναμε  δέκτες καταγγελιών σχετικά με μέλη της Ένωσης που απολαμβάνουν το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι χωρίς να είναι οικονομικά τακτοποιημένοι όπως ορίζει ο νόμος και το καταστατικό λειτουργίας της Ένωσης.
    Κατόπιν ελέγχου  της Εξελεγκτικής Επιτροπής (Ε.Ε.) στις   26-02-2018  διαπιστώθηκε ότι οι καταγγελίες αυτές  είναι βάσιμεςκαι υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη της Ένωσης χωρίς να παρακρατούνται οι ανάλογες εισφορές όπως ορίζει το  καταστατικό της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ. Ως εκ τούτου υπάρχει σαφής αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος των προηγούμενων αρχαιρεσιών και σοβαρό θέμα νομιμότητας των επικείμενων αρχαιρεσιών εάν δεν διορθωθεί το θέμα των μαϊμού μελών.
    Ζητάμε άμεση σύγκλιση  έκτακτου Δ.Σ. ενώ καλούμε και τα υπόλοιπα μέλη να πράξουν το ίδιο προκειμένου να συγκληθεί  Δ.Σ. και να  επιλυθεί το μείζον αυτό θέμα ώστε η Ένωσηνα προχωρήσει ομαλά και δημοκρατικά  όπως ορίζει ο νόμος στις επικείμενες εκλογές.
Σε αντίθετη περίπτωση και για να διαφυλαχθεί η νομιμότητα, το κύρος της Ένωσης αλλά και η αξιοπρέπειά μας, είμαστε υποχρεωμένοι να προσφύγουμε στη Δικαιοσύνη.

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis