Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:14 | 15/08/2017

Μοιραία κατάληξη θα είχε παραλίγο η κούρσα για έναν Σερραίο οδηγό ταξί.

Προχθες αργά το βράδυ αλλοδαπός υπήκοος (κατά ομολογία του Βουλγαρίας), αφού πλησίασε τον οδηγό του ταξί του ζήτησε να τον μεταφέρει στην πόλη της Θεσσαλονίκης για να παραλάβει την σύζυγό του.

Ο αυτοκινητιστής αφού του ζήτησε τα χαρτιά παραμονής του περίεργου πελάτη του, αποδέχθηκε να τον μεταφέρει στην γειτονική πόλη.

[custom:google-ads]

Κανείς δεν περίμενε όμως την εξέλιξη που θα είχε η κούρσα, καθώς όταν έφτασαν εκεί ο αλλοδαπός πελάτης προφασιζόμενος ότι δεν γνωρίζει την οδό άλλα μόνο τον δρόμο, έβαλε στην διαδικασία τον Σερραίο οδηγό να κάνει ''βόλτες'' στην πόλη της Θεσσαλονίκης με σκοπό να τον οδηγήσει σε ερημικό σημείο όπως και τελικά έγινε στην περιοχή του Ωραιοκάστρου.

Εκεί ο Βούλγαρος βγάζοντας μαχαίρι απείλησε τον οδηγό και του ζήτησε ότι χρήματα είχε επάνω του. Ο οδηγός αφού του είπε πως δεν έχει χρήματα, προσπάθησε να τον απωθήσει με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο χέρι.

Ο οδηγός του ταξί διατηρώντας την ψυχραιμία του προσπάθησε να ειδοποιήσει προπορευόμενη νταλίκα κορνάροντας και ανάβοντας την μεγάλη σκάλα από τα φώτα του οχήματος όπως και τελικά έγινε.

Αμέσως μετά από αυτή την κίνηση ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Την υπόθεση ερευνά πλέον η αστυνομία η οποία και καλείτε να ρίξει φως στην υπόθεση με τα ερωτήματα για την ασφάλεια πλέον των οδηγών να είναι πολλά...  

Πηγή: infonews24.gr ,  www.seleo.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis