Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:52 | 16/09/2018

Το κείμενο που ακολουθεί αναρτήθηκε στο fb από τον συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ. κ. Ηλία Βρέντα:
 

"Πολλά συγχαρητήρια στο συνάδελφο που με ζήλο και αυταπάρνηση ακινητοποίησε και συνέλαβε αλλοδαπό άτομο στην intra Schengen περιοχή του Αερολιμενα Αθηνών. 

Ο συνάδελφος κατά την διάρκεια αστυνομικού ελέγχου διαπίστωσε ότι ο εν λόγω αλλοδαπός είχε στην κατοχή του πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Ο αλλοδαπός αρνήθηκε την σύλληψη και επιτέθηκε φραστικά και σωματικά προς τον αστυνομικό προκαλώντας του εκδορές και υλικές ζημιές στο συγκεκριμένο χώρο.

Ο συνάδελφος τάχιστα τον ακινητοποίησε και τον συνέλαβε!

Συμβάντα όπως αυτά συμβαίνουν αρκετά συχνά στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, για τον λόγο αυτό έχουμε τονίσει πολλές φορές πως είναι επιτακτική η ανάγκη για ενίσχυση με Αστυνομικό προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών!!

Επίσης πρέπει να δημιουργηθεί κατάλληλα διαμορφωμένος χώρος όπου θα κρατούνται και θα φυλάσσονται προσωρινά τα άτομα που οδηγούνται για περαιτέρω έλεγχο στο γραφείο εξέτασης ταξιδιωτικών εγγράφων.

Για ακόμη μια φορά πολλά συγχαρητήρια στον συνάδελφο που με υπερβάλλον ζήλο και αυταπάρνηση διενήργησε την σύλληψη και αποφεύχθησαν τα χειρότερα!!!

Τόσο προσωπικά όσο και ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής θα είμαστε δίπλα του παρέχοντας του νομική προστασία καθώς και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί!!"

Διαβάστε στο Policenet.gr:  Τροχαίο ατύχημα μετά από επεισοδιακή καταδίωξη

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis