Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:30 | 03/03/2017

ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ 100

Ο θρύλος η δόξα η παράδοση ……..3 λέξεις χαραγμένες με αίμα και ιδρώτα στη άσφαλτο μια υπηρεσία θρύλος έχει μπει στο στόχαστρο των καρεκλοκενταύρων ήρθε η ώρα να την διαλύσουν …. αλήθεια συνάδελφοι θα τους αφήσουμε?

Δε φοβηθήκαμε τόσα χρόνια να καταπολεμάμε το έγκλημα στο δρόμο με οποιεσδήποτε συνθήκες θα φοβηθούμε τώρα και θα τους αφήσουμε αμάχητη να πάρουν το οχυρό?

Τα οχυρά δεν παραδίδονται ….καταλαμβάνονται. θα πρέπει να μας πολεμήσετε κύριοι

Μια μικρή ανάδρομη θα κάνω του υπηρεσιακού μου βίου, ελπίζοντας να ταρακουνήσω τα νερά.

Έχοντας 17 και πλέον έτη υπηρεσίας υπηρετώντας μόνο σε μάχιμες υπηρεσίες οικειοθελώς και αγόγγυστα γιατί γιαυτο κατατάχτηκα στην ΕΛ.ΑΣ και δε το έχω μετανιώσει ούτε για 1 λεπτό. Όταν λοιπόν ήρθα και στη ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ ένα ακόμα όνειρο έγινε πραγματικότητα επιτέλους θα φορούσα την περίφημη ασπίδα της ΑΜΕΣΗΣ ΔΡΑΣΗΣ και το σήμα στο δεξί μανίκι της στολής … ακόμη ανατριχιάζω και μόνο που το σκέπτομαι κι ας πέρασαν τα χρόνια!

Περπατώντας κάθε μέρα στο διάδρομο για να πάω στην υπηρεσία βλέποντας τους νεκρούς συναδέλφους που οι φωτογραφίες τους κοσμούν τους διάδρομους της υπηρεσίας και μου θυμίζουν τη βαριά κληρονομία που μας άφησαν και ότι έχω χρέος απέναντι σε αυτούς τους ήρωες αλλά και στην κοινωνία που διαλύουν καθημερινά οι πολιτικοί και οικονομικοί παράγοντες του τόπου να υπερασπιστώ μέχρι τελευταίας ρανίδας του αίματος μου το δικαίωμα κάθε Έλληνα πολίτη στην ασφάλεια και την Δημοκρατία.

Το μοτο της ΑΜΕΣΗΣ ΔΡΑΣΗΣ.. ΦΘΑΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΡΑΣΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ…

Εδώ και χρόνια προσπαθούν να μας το χαλάσουν από το 2010 μέχρι και σήμερα η υπηρεσία στέκεται όρθια από το φιλότιμο μας αλλά και από ανθρώπους που αναγνωρίσουν το έργο μας και μας βοηθών είτε φτιάχνοντας μας τα οχήματα τα όποια η πολιτεία τα άφησε στη τύχη τους είτε δωρίζοντας υλικοτεχνικά μέσα για την υπηρεσία όπου πλέον έχουμε φτάσει πάτο ….το τελευταίο χρόνο πληρώνουμε οι ίδιοι τις καθαρίστριες του κτηρίου για να μπορούμε να εργαζόμαστε σε υγείες και καθαρό περιβάλλον ..αλήθεια ο κύριος γενικός και οι επιτελείς πράττουν το ίδιο?

Αυτούς λοιπόν τους ΑΜΕΣΟ ΔΡΑΣΗΤΕΣ θα βρείτε μπροστά σας στη μάχη κύριοι αυτούς τους ανθρώπους που αψηφούν τους κινδύνους και ρίχνονται στη μάχη κατά του εγκλήματος χωρίς να υπολογίζουν κανένα κόστος.

Δε δεχόμαστε την μετονομασία ούτε τη διάσπαση της πιο μάχιμης και ιστορικής υπηρεσίες και όχι για καπρίτσιο μας αλλά γιατί η συνταγή δοκιμάστηκε και απέτυχε παταγωδώς το 1992…αλλα εσείς ξεχνάτε γρήγορα και σας ενδιαφέρει η καρεκλίτσα σας Φόβου κύριοι το 100ακομη και σήμερα ΦΤΑΝΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΔΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΠΟ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΣ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ…….100

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ

ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑΣ Β

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis