Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:43 | 16/01/2018

Ποινή κάθειρξης 25 ετών επέβαλε το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας στον 42χρονο που κατηγορείται για απόπειρα αποπλάνησης και βιασμούς δύο ανηλίκων.

Το δικαστήριο του επέβαλε και χρηματική ποινή ύψους 120.000 ευρώ. «Ελπίζω να συμμορφωθείτε» του είπε η πρόεδρος της έδρας μετά την έκδοση της απόφασης, με τον ίδιο να αρνείται τις πράξεις που του καταλογίζονται.

Νωρίτερα το δικαστήριο είχε απορρίψει το αίτημα των συνηγόρων του για να του αναγνωριστούν  τα ελαφρυντικά του προτέρου εντίμου βίου , της ειλικρινούς μεταμέλειας και της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη.

[custom:google-ads]

Καταπέλτης η εισαγγελέας 

«Ο κατηγορούμενος πρέπει να κηρυχθεί ένοχος. Οπως  είναι δεν τον χρειάζεται η κοινωνία, μόνο κακό κάνει, ελπίζω αργότερα να συνετιστεί, και αν όχι να προσφέρει κάτι καλό, να προσέχει τουλάχιστον να μη δημιουργεί προβλήματα» είπε η εισαγγελέας προσθέτοντας ότι ο 42χρονος δεν αστειεύεται. Μόνο θήραμα χρειάζεται. Μόλις δει το θήραμα τρέχει», είπε με νόημα η εισαγγελέας.

Ο 42χρονος κατηγορείται για την απόπειρα αποπλάνησης του 13χρονου, αλλά και για τους βιασμούς μίας 14χρονης στο Περιστέρι και ενός 15χρονου στη Ναύπακτο, οι οποίοι αποκαλύφθηκαν μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του. 

Στον αντίποδα ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι όλα τα ανήλικα βρέθηκαν μαζί του εκούσια...και πως δεν βίασε κανένα.
«Όλα έγιναν με τη συναίνεση τους. Ζητάω συγνώμη από τους γονείς μου και από τους γονείς των παιδιών. Έχω φέρει μια αναστάτωση αλλά με κατηγορούν για πράγματα που δεν έκανα. Ζητάω συγνώμη που έκανα σεξ με άτομα κάτω των 18 ετών αλλά δεν βίασα κανέναν. Δεν είμαι βίαιος άνθρωπος» είπε ο κατηγορούμενος. 



iefimerida.gr 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis