Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:44 | 22/08/2018
Επίθεση κατά της Ελλάδας εξαπέλυσε με αναρτήσεις του στο Twitter ο εκπρόσωπος Τύπου του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης της Τουρκίας, Ομέρ Τσελίκ, σχολιάζοντας τους χειρισμούς της ελληνικής δικαιοσύνης, αναφορικά με τη χορήγηση ασύλου στους στρατιωτικούς που βρίσκονται στην Ελλάδα και κατηγορούνται ως υποκινητές του αποτυχημένου πραξικοπήματος της 15 Ιουλίου.



Ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΚ, έκανε λόγο για σκανδαλώδεις ενέργειες υπόθαλψης πραξικοπηματιών αναφέροντας μεταξύ άλλων «η Ελλάδα προστατεύει τους εχθρούς μας».


«Παρά το γεγονός ότι η Ελλάδα έχει υποφέρει στο παρελθόν από πραξικοπήματα, γίνεται φανερό ότι η ελληνική δικαιοσύνη διέπεται από άλλου είδους κίνητρα, τα οποία την αναγκάζουν να παρεκτρέπεται της νομιμότητας, προστατεύοντας πραξικοπηματίες» ανέφερε και πρόσθεσε:

«Οι πραξικοπηματίες είναι οι χειρότεροι εχθροί για το έθνος και το κράτος μας και όπως φαίνεται η ελληνική Δικαιοσύνη θέλει να συμμαχήσει μαζί τους, συνεχίζει προσθέτοντας πως οι πραξικοπηματίες θα πρέπει να αντιμετωπίζονται όπως οι τρομοκράτες από την Δικαιοσύνη, και αυτό σκοπεύει να κάνει η Τουρκία».

Τέλος ο Ομέρ Τσελίκ δήλωσε πως η χώρα του και η κυβέρνησή της θα συνεχίσει να μαχόμαστε ενάντια στους πραξικοπηματίες όπως ακριβώς μαχόμαστε ενάντια στους τρομοκράτες. «Δεν θα ξεχάσουμε όμως ποτέ ποιοι τους υποστήριξαν παρέχοντας τους όπλα ή προστασία» επεσήμανε.

Δείτε τα tweets του:



 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis