Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:14 | 24/10/2020

Την ευθύνη για την επίθεση  κατά διμοιρίας των ΜΑΤ το βράδυ της  16ης Οκτωβρίου στην οδό Τάσκου Παπαγεωργίου, στη Θεσσαλονίκη, ανέλαβαν αντιεξουσιαστές, όπως αναφέρεται σε κείμενό τους, που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα αντιεξουσιαστικού χώρου.

Αναλυτικά το κείμενο:

Το βράδυ της 16/10 πραγματοποιήσαμε οργανωμένη καταδρομική επίθεση στη διμοιρία ΜΑΤ που στρατοπεύει έξω από την εκκενωμένη κατάληψη Terra Incognita στην Τάσκου Παπαγεωργίου ανταποδίδοντας ένα ελάχιστο ποσοστό της βίας που ασκεί η ΕΛ.ΑΣ. και καταστώντας σαφές πως το κατώφλι μιας κατάληψης δεν αποτελεί φιλόξενο μέρος για τα σκουπίδια του Μ.Χρυσοχοΐδη.

Η κατασταλτική δράση του κράτους έχοντας εξαπολύσει ήδη αμέτρητες επιθέσεις,συνεχίζει ακατάπαυστα την επέλαση της με απώτερο σκοπό να αποδομήσει οποιαδήποτε μορφή κοινωνικής αντίστασης και να εμποδίσει με κάθε μέσω οποιαδήποτε προσπάθεια αντίδρασης,χτυπώντας πορείες,προφυλακίζοντας αγωνιστές και προσπαθώντας να εξαφανίσει κάθε δομή αγώνα.   Στα πλαίσια αυτής της τρομοκρατικής πολιτικής εντάσεται και η εκκένωση της κατάληψης Terra Incognita και η μόνιμη εγκατάσταση μπάτσων στην γειτονιά που επιχειρεί να δημιουργήσει έναν ασφυκτικό κλοιό και να πουλήσει για άλλη μια φορά τάξη και ασφάλεια. Εμείς απ'την πλευρά μας,δηλώνουμε πως καμία επίθεση δεν θα μείνει αναπάντητη και η κρατική βία θα απαντηθεί με βία.

ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΟΚΤΩΒΡΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ TERRA INCOGNITA ΚΑΙ ΣΤΗ ROSA NERA

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis