Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:23 | 22/02/2020

Την ευθύνη για την παρέμβαση στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή της ΝΔ στην Α΄ Θεσσαλονίκης, Δημήτρη Κούβελα ανέλαβε η ομάδα «Συνέλευση Αναρχικών Ενάντια στην Κοινωνική Μηχανή», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα αντιεξουσιαστικού χώρου.

Οι άγνωστοι έγραψαν συνθήματα αλληλεγγύης για τον «Τοξοβόλο του Συντάγματος» και τις δύο γυναίκες που συνελήφθησαν μαζί του.
[custom:google-ads]
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στις 20/2 πραγματοποίηθηκε παρέμβαση στο γραφείο του βουλευτή της ΝΔ  Δ. Κούβελα με σπρέι και τρικάκια, ως ένδειξη αλληλεγγύης στους συντρόφους Γ. Μιχαηλίδη, Δ. Βαλαβάνη και Κ. Αθανασοπούλου. Στο stencil αναγραφόταν: ΕΝΟΠΛΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ Κ. ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ, Δ. ΒΑΛΑΒΑΝΗ, Γ. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ-ΘΑ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΜΑΣ

Στις 29/1 συλλαμβάνονται στην Αγία Παρασκευή, από την πασίγνωστη πλέον για τις ‘επιτυχίες’ της υπηρεσία οι αναρχικοί Γ. Μιχαηλίδης, Δ. Βαλαβάνη, Κ. Αθανασοπούλου. Διαφορετικά, ο ‘Τοξοβόλος’, η ‘Φίλη του’ και η ‘Βaby-sitter’, όπως σπεύδουν να τους βαφτίσουν τα σκουπίδια των καθεστωτικών, πασχίζοντας να απονοηματοδοτήσουν την πολιτική τους υπόσταση και την επαναστατική τους δράση. Από τις 29/1 λοιπόν, η ζωή των συντρόφων τρυπώνει σε κάθε σπίτι, η εγχώρια τρομοκρατία πατάσσεται και οι φιλήσυχοι πολίτες θα κοιμηθούν ήρεμα.

Με το πρώτο άκουσμα της είδησης τα δημοσιογραφικά πάνελ επιδίδονται στο ρουφιανιλίκη με περισσή μαεστρία, κάνοντας λόγο για επικείμενα χτυπήματα, γιάφκες, νέες οργανώσεις, εκθειάζοντας ταυτόχρονα το έργο της ΕΛ.ΑΣ., προλειαίνοντας το έδαφος για κοινωνική αποδοχή. Η τακτική πάγια, το αίσθημα ‘δικαίου’ κοινότυπο, χιλιοπαιγμένο. Στα πρόσωπα των αναρχικών επαναστατών, το κράτος αντικρίζει όλα όσα το απειλούν, ενω το κοινωνικό σώμα διακρίνει τη διασάλευση της ευταξίας του. Το εξουσιαστικό σύμπλεγμα συσπειρώνεται απέναντι σε όσους το εχθρεύονται, σε όσους επαναστατούν εναντίον του. Μπάτσοι-δικαστικό σύστημα-κοινωνία βρίσκονται σε πλήρη συγχρονισμό, επαγρυπνούν για την αποκατάσταση και διατήρηση της ασφάλειας.

Είναι πλέον σαφές. Το κυνήγι κεφαλών έχει ξεκινήσει από καιρό, το ποιος όμως κυνηγά ποιόν είναι ένα άλλο ζήτημα. Κάποιες φορές μετράμε τις ‘ήττες’ μας, μέσα από αυτές όμως ξεπηδά η οργή και η λύσσα μας. Οι επιλογές ζωής δεν οριοθετούνται, δεν μπαίνουν στα στεγανά τους, παρά στέκονται εκεί για μας υπενθυμίζουν πως το στοίχημα παραμένει ανοιχτό, τα μέτωπα είναι πολλαπλά, η σύγκρουση με ολόκληρο το οικοδόμημα της κυριαρχίας πάντα επίκαιρη. Η ένοπλη επαναστατική δράση, ήταν, είναι και θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι του πολύμορφου αναρχικού αγώνα, για αυτό κι εμείς θα βρισκόμαστε πλάι σε εκείνους που τα έπαιξαν όλα για όλα, σηκώνοντας το βάρος των επιλογών τους, χωρίς να λογαριάσουν στιγμή το κόστος.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ Γ. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ, Δ. ΒΑΛΑΒΑΝΗ, Κ. ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΟΙ-ΔΙΚΑΣΤΕΣ-ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΗΣΥΧΟΙ

ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΒΑΔΙΖΟΥΝ ΤΟ ΔΥΣΒΑΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΚΕΛΙΟΥ/ΚΛΟΥΒΙΟΥ

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΝΘΛΙΨΟΥΜΕ ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ-ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ

Συνέλευση Αναρχικών Ενάντια στην Κοινωνική Μηχανή».


 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis