Ανάληψη ευθύνης για τον εμπρησμό στην αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στη Β. Όλγας

Ανάληψη ευθύνης για τον εμπρησμό στην αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στη Β. Όλγας
ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Ανάληψη ευθύνης για τον εμπρησμό στην αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στη Β. Όλγας

Με κείμενό του στο δικτυακό τόπο Indymedia, ο αναρχικός πυρήνας "Les Casseurs" ανέλαβε την ευθύνη για τον εμπρησμό σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στην οδό Βασιλίσσης Όλγας στη Θεσσαλονίκη. 

"Οι αναταραχές στο γαλλικό χώρο ας αποτελέσουν μία ακόμη αφορμή συνάντησης και οργάνωσης της δράσης μας. Η μόνη στάση που μας αρμόζει είναι η ενίσχυση της πολεμικής αντιπαράθεσης, η αντιστροφή του φόβου, η κοινωνικοποίηση αυτής της πραγματικότητας, και ο μόνος τρόπος για να το πετύχουμε αυτό δεν είναι άλλος από την εκτροπή της κανονικότητας σε κάθε σημείο της καθημερινότητας. Οι σπασμένες βιτρίνες στην Μπεζανσόν, τα σαμποτάζ των ΑΤΜ και η πυρπόληση του περιπολικού στο Παρίσι και οι μολότοφ στο αστυνομικό τμήμα της Τουλούζ, ας αποτελέσουν το έναυσμα για να αντιληφθούμε πως οι επαναστατικές προοπτικές διευρύνονται μέσα στα εξεγερσιακά γεγονότα και μέσα από την κοινωνική αποσταθεροποίηση που ούτε αυθύπαρκτη είναι, ούτε αποτελεί παρθενογέννεση. Αλλά, αποτελεί το στόχο του πολύμορφου αναρχικού αγώνα που φέρει και το χρέος της προετοιμασίας της, το χρέος της μεταφοράς του πολέμου στο εδώ και στο τώρα, μακριά από λογικές ανάθεσης, απο λογικής αναμονής για την ωρύμανση των κοινωνικών συνθηκών, το χρέος της προώθησης της συστημικής αποσταθεροποίηση, το χρέος της ανάδειξης των δύο υπαρκτών στρατοπέδων: Ή με αυτό τον κόσμο Ή με τους αρνητές του.

Ως ελάχιστη κίνηση αλληλεγγύης στους εξεγερμένους και στις εξεγερμένες στους δρόμους του Παρισιού, της Τουλούζ, της Λυών και παντού τα ξημερώματα της Πέμπτης 23/6, πυρπολήσαμε τα εκθέματα της γαλλικής αντιπροσωπείας Peugeot-Citroen στην Β. Όλγας στη Θεσσαλονίκη.

Αναρχικός πυρήνας "Les Casseurs"

Υ.Γ. Πέρα από τους εξεγερμένους και τις εξεγερμένες στο γαλλικό χώρο, η ενέργεια είναι αφιερωμένη και στους αναρχικούς συντρόφους Γ. Ναξάκη και Γ. Σαραφούδη που δικάζονται στις 5/7 σε 2ο βαθμό για την ληστεία στον Πυργετό. Οι αναρχικοί αιχμάλωτοι ποτέ δεν είναι μόνοι, η επιθετική αλληλεγγύη θα σπάσει τα κάγκελα της απομόνωσης που επιβάλλει η κυριαρχία", τονίζεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση. 

www.newsbeast.gr