Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:44 | 22/02/2020

Ανέλαβε από χθες τα καθήκοντα του ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Αλεξανδρούπολης Λάμπρος Τσιάρας, ο οποίος είχε τοποθετηθεί εδώ και αρκετές ημέρες αλλά εκκρεμούσε ένσταση του απερχόμενου Παναγιώτη Καρτάλη, η οποία τελικά και απορρίφθηκε.
[custom:google-ads]
Ο κ.Τσιάρας ήταν μέχρι πρότινος Υποδιευθυντής στην Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης στην Κομοτηνή και μετά την προαγωγή του σε Αστυνομικό Διευθυντή τοποθετήθηκε  στην Αλεξανδρούπολη. Όσοι τον γνωρίζουν μιλούν για έναν άριστο αξιωματικό αλλά και πολύ καλό χαρακτήρα. Μάλιστα η ανάληψη των καθηκόντων του συμπίπτει με την πραγματοποίηση της συνάντησης των Πρωθυπουργών Ελλάδος και Βουλγαρίας την ερχόμενη Τετάρτη στην Αλεξανδρούπολη, παρουσία και πολλών υπουργών των δύο Κυβερνήσεων, κάτι που σημαίνει ότι έπιασε αμέσως δουλειά για να προγραμματιστούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας στην εντέλεια.

Όσον αφορά τον απερχόμενο Αστυνομικό Διευθυντή Παναγιώτη Καρτάλη, που είχε τοποθετηθεί από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στην ΓΕΠΑΔ Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης στην Κομοτηνή, απορρίφθηκε η ένσταση που είχε κατά της απόφασης.

 

Πηγή: evros-news.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis