Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:27 | 07/04/2020

Την 03/04/2020 ανέλαβε καθήκοντα Λιμενάρχη Λέρου ο Αντιπλοίαρχος ΛΣ ΚΟΥΤΣΟΔΟΝΤΗΣ Νικόλαος, προερχόμενος από την Έδρα Ναυτιλιακού Ακολούθου Χιούστον στην οποία υπηρέτησε για δύο έτη ως Ναυτιλιακός Ακόλουθος. Κατάγεται από τα Ψαρά και είναι παντρεμένος με τρία τέκνα ηλικίας 15,13 και 3 ετών. Στη Σχολή Δοκίμων Σημαιοφόρων ΛΣ εισήλθε το 1999 προερχόμενος από την ΑΔΣΕΝ Μηχανικών Ασπροπύργου και τον Δεκέμβριο του 2000 ορκίστηκε ως Σημαιοφόρος ΛΣ.

Κατά την 20ετή παραμονή του στις τάξεις του Λιμενικού Σώματος έχει υπηρετήσει ως Α Μηχανικός στο Ν/Γ 514, όταν το εν λόγω σκάφος είχε την έδρα του στη Λήμνο και στο ΠΑΘ/ΛΣ 080 «ΑΓ. ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ» για 2 έτη από την παραλαβή του.

Στη συνέχεια μετατέθηκε στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά όπου κατά την 6ετή σχεδόν παραμονή του υπηρέτησε ως Τομεάρχης Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος, Διοικητής Ζ’ Λιμενικού Τμήματος (Περάματος), Διοικητής Β’ Λιμενικού Τμήματος (Κερατσινίου) καθώς και ως Πιστοποιημένος Επιθεωρητής Κράτους Λιμένα σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Το 2011 μετατέθηκε στη Διεύθυνση Ασφάλειας Ναυσιπλοΐας του Αρχηγείου ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ όπου ανέλαβε καθήκοντα Τμηματάρχη και το 2012 μετατέθηκε στη νεοσυσταθείσα Ελληνική Υπηρεσία Διερεύνησης Ναυτικών Ατυχημάτων και Συμβάντων – ΕΛΥΔΝΑ, ως Διερευνητής στην οποία υπηρέτησε και ως Τμηματάρχης Τεχνικής Διερεύνησης μέχρι την αποχώρησή του για την Έδρα Ναυτιλιακού Ακολούθου στο Χιούστον.

Είναι κάτοχος Πιστοποιητικού άριστης γνώσης της Αγγλικής γλώσσας και έχει παρακολουθήσει μεγάλο αριθμό εκπαιδεύσεων σε θεματικά αντικείμενα του ναυτιλιακού τομέα.

lerosnews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis