Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:41 | 30/03/2018

Σε μπελάδες έβαλαν τους εαυτούς τους αλλά και τους γονείς τους τρεις ανήλικες κοπέλες, οι οποίες θέλησαν να κάνουν τα ψώνια τους χωρίς όμως να καταβάλλουν το αντίτιμο για τις … αγορές τους.

Πιο συγκεκριμένα χθες το μεσημέρι στο Ρέθυμνο συνελήφθησαν από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, τρεις ανήλικες αλλοδαπές, μία κοπέλα από την Αλβανία και άλλες δύο από το Ηνωμένο Βασίλειο κατηγορούμενες για κλοπή.

[custom:google-ads]

Επιπλέον, συνελήφθησαν 47χρονος πατέρα της Αλβανίδας και ο 58χρονος πατέρας των δύο Βρτενίδων με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

Οι τρεις φίλες μπήκαν χθες το μεσημέρι σε κατάστημα του Ρεθύμνου από όπου και άρπαξαν διάφορα αντικείμενα συνολικής αξίας 100 ευρώ.

Γρήγορα όμως έγιναν αντιληπτές και συνελήφθησαν. Όπως προέκυψε στη συνέχεια από την αστυνομική έρευνα οι νεαρές δράστιδες νωρίτερα είχαν επισκεφθεί κι άλλο κατάστημα επαναλαμβάνοντες τις … αγορές τους, καθώς κλεμμένα αντικείμενα βρέθηκαν στην κατοχή τους, τα οποία και επιστράφηκαν στην υπεύθυνη της επιχείρησης.

Γονείς και κόρες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου ενώ την υπόθεση χειρίζεται η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.

cretapost.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis