Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:19 | 23/12/2014

Η 17χρονη Ελληνίδα έτρεμε ολόκληρη από το φόβο της, όταν το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 22χρονος φίλος της ακινητοποιήθηκε στο μπλόκο που είχαν στήσει στο 50ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Ιωαννίνων – Κακαβιάς

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί που άναψαν «κόκκινο» σε μια ακόμη απόπειρα εισαγωγής μεγάλης ποσότητας χασίς στη χώρα από την Αλβανία, όταν διαπίστωσαν ότι, μαζί με το νεαρό Έλληνα που την είχε αναλάβει, συμμετείχε σε αυτή και ένα ανήλικο κορίτσι!

Η 17χρονη Ελληνίδα έτρεμε ολόκληρη από το φόβο της, όταν το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 22χρονος φίλος της ακινητοποιήθηκε στο μπλόκο που είχαν στήσει στο 50ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Ιωαννίνων – Κακαβιάς οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, οι συνοριοφύλακες και αστυνομικοί του τμήματος Δελβινακίου.

Στο πορτ μπαγκάζ του οχήματος που κατασχέθηκε, βρέθηκαν 16 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 27 κιλών και 100 γραμμαρίων κι έτσι οι δυο νεαροί συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενοι για διακίνηση και μεταφορά ναρκωτικών. Οι αστυνομικοί ερευνούν τώρα για να εντοπίσουν τον τελικό παραλήπτη της ποσότητας, που προορισμός της φέρεται να ήταν η Αθήνα.

Πηγή:protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis