Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:44 | 20/01/2017

Πήγαν να πιουν καφέ σε μια καφετέρια στην περιοχή Κόπραινα της Άρτας δυο ανήλικοι φίλοι αλλά, μόλις αντιλήφθηκαν ότι ο ιδιοκτήτης απουσίαζε, «σερβιρίστηκαν» με την... ταμειακή μηχανή την οποία πήραν στα χέρια και έγιναν λαγοί για να συλληφθούν λίγο αργότερα σε άλλη περιοχή! 

Μετά από συντονισμένες αναζητήσεις, οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Περιφέρειας Άρτας εντόπισαν τους δύο 17χρονους Έλληνες στην Περάνθη και βρήκαν στην κατοχή τους την ταμειακή μηχανή με ακέραιο το χρηματικό ποσό που περιείχε. Οι δυο ανήλικοι παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας που τους άσκησε δίωξη για κλοπή, ενώ και οι γονείς τους κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας τους.

Στα πράσα συνελήφθησαν δύο Αλβανοί ηλικίας 19 και 21 χρόνων που είχαν περάσει παράνομα στη χώρα, μέσα σε ένα σπίτι στο χωριό Πλαίσιο των Φιλιατών Θεσπρωτίας το οποίο είχαν διαρρήξει. Οι αστυνομικοί του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης τους προσήγαν  στο αστυνομικό τμήμα Φιλιατών, όπου διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του 21χρονου εκκρεμεί και μέτρο απαγόρευσης εισόδου στην Ελλάδα. Οι δυο αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας με κατηγορίες για απόπειρα κλοπής, διακεκριμένες φθορές και παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. 

 

protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis