Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:58 | 04/04/2016

Ολόκληρη σκηνοθεσία έκανε μια συμμορία τσιγγάνων με «εγκέφαλο» έναν 46χρονο και αιχμές του δόρατος δύο ανήλικους, που πετούσαν… πλαστικές κούκλες στην γέφυρα του Πυρίου Θηβών για να ακινητοποιούν τους ανυποψίαστους οδηγούς και να τους ληστεύουν απειλώντας τους με πέτρες!

Τους τελευταίους δυο μήνες, η σπείρα είχε χτυπήσει τέσσερις φορές, αλλά μόνο στις 8 Φεβρουαρίου άρπαξαν 60 ευρώ από μια τρομοκρατημένη γυναίκα οδηγό την οποία απείλησαν να χτυπήσουν με πέτρα που κρατούσε ο 46χρονος. Από άλλη μια, στις 10 Μαρτίου, μόλις βγήκε από το αυτοκίνητό της έκλεψαν ένα τσαντάκι με άλλα 60 ευρώ, ένα κινητό και προσωπικά είδη. 

Άλλοι δυο άνδρες οδηγοί, στις 4 και 26 Μαρτίου, αντιλήφθηκαν την παγίδα όταν είδαν τις κούκλες να πέφτουν στο δρόμο και έφυγαν αναπτύσσοντας ταχύτητα, αλλά οι δράστες πέταξαν την πέτρα στο τζάμι της πόρτας του συνοδηγού του ενός, θρυμματίζοντάς το! Η Ασφάλεια Θηβών ερευνάται αν έχουν ληστέψει και άλλους οδηγούς.

Από την έρευνα των αστυνομικών ταυτοποιήθηκε ο 46χρονος αρχηγός της σπείρας και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία, διακεκριμένες κλοπές και φθορά ξένης ιδιοκτησίας που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών. Η ίδια κατηγορία βαρύνει τους δυο ανήλικους τα στοιχεία ταυτότητας των οποίων δεν είναι ακόμη γνωστά. 

 

protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis