Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:48 | 16/05/2016

Ο φόβος και ο τρόμος οδηγών και πεζών στην Αγία Σωτήρα Αχαρνών  είχε γίνει το τελευταίο τρίμηνο μια ομάδα νεαρών Ρομά που είχε διαπράξει 44 ληστείες και 11 κλοπές σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών. Η ΕΛ.ΑΣ.  πραγματοποίησε επιχείρηση για τον εντοπισμό και την σύλληψή τους την περασμένη Παρασκευή

Στο πλαίσιο της ανωτέρω επιχείρησης συνελήφθησαν επτά  μέλη της εγκληματικής ομάδας, όλοι  Ρομά, ηλικίας 12, 14, 14, 16, 17, 18 και 19 ετών. Αναζητούνται τρείς επιπλέον συνεργοί τους.

Μετά τα αλλεπάλληλα κρούσματα ληστειών, κλοπών και ξυλοδαρμών που είχαν καταγραφεί, αστυνομικοί της ασφάλειας πραγματοποίησαν συντονισμένη επιχείρηση στον καταυλισμό και συνέλαβαν 7 νεαρούς ηλικίας απο καθώς και δύο άνδρες και μια γυναίκα ως ηθικούς αυτουργούς σε διακεκριμένες κλοπές και παραμέληση ανηλίκων.

Τα μέλη της σπείρας, μετά τις επιθέσεις τους σε οδηγούς και πεζούς, διέφευγαν, αναζητώντας ασφαλές «καταφύγιο» στον καταυλισμό που διέμεναν.

Από τον περασμένο Μάρτιο η σπείρα των νεαρών εξανάγκαζε οδηγούς να ακινητοποιούν τα οχήματά τους και στην συνέχεια τους ξυλοκοπούσαν για να τους πάρουν ότι πολύτιμο είχαν στην κατοχή τους, όπως κοσμήματα, κινητά και κοσμήματα. Οι αρχές συνεχίζουν την έρευνά τους προκειμένου να εντοπίσουν και άλλα θύματα τους.

Διαβάστε περισσότερα στο newpost.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis