Ανήλικος βίασε συμμαθήτριά του αμέσως μετά το μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης

ΣΤΗΝ ΟΥΑΛΙΑ
Ανήλικος βίασε συμμαθήτριά του αμέσως μετά το μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης

Ένα 13χρονο αγόρι βίασε μια συμμαθήτριά του, λίγη μόνο ώρα αφότου παρακολούθησε μαζί της το μάθημα της σεξουαλικής αγωγής στο σχολείο του, στην επαρχία Γκουίνεντ της Ουαλίας.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Βρετανικής Independent, ο βιασμός έλαβε χώρα πριν δύο χρόνια,ωστόσο, γίνεται τώρα γνωστός με αφορμή τη δίκη του ανήλικου στο δικαστήριο ανηλίκων στο Ντολγελό της Βόρειας Ουαλίας.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο 15χρονος σήμερα νεαρός ρώτησε αρχικά την κοπέλα αν ήθελε να κάνει σεξ μαζί του. Ωστόσο, αυτή του απάντησε αρνητικά με αποτέλεσμα εκείνος να της επιτεθεί, να τη χτυπήσει και στο τέλος να τη βιάσει.

Η απόφαση ήταν “καταπέλτης” για τον νεαρό ο οποίος έλαβε τη μέγιστη των ποινών. Σήμερα μάλιστα ζει με ανάδοχη οικογένεια σε άλλη χώρα.

Όταν αυτή του ξεκαθάρισε ότι δεν ήθελε σε καμία περίπτωση κάτι τέτοιο, εκείνος της επιτέθηκε, τη βίασε και την χτύπησε, αφού η 13χρονη έφερε και μώλωπες.

Ο νεαρός έλαβε τη μέγιστη των ποινών για την επίθεση -και με βάση τις περιστάσεις- ενώ πλέον ζει με ανάδοχη οικογένεια, σε άλλη χώρα.

Πηγή: Independent.co.uk