Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:24 | 25/08/2016

Το άρθρο που ακολουθεί και υπογράφεται από καλή συνάδελφο δεν θα το αναδημοσιεύαμε. Είναι κάπως διαφορετικός ο χαρακτήρας του δικού μας ιστοχώρου. Ο λόγος που το κάνουμε είναι ο απαράδεκτος κατά την υποκειμενική μας γνώμη τρόπος που επέλεξε ο θιγόμενος υπουργός να «ρίξει την μπάλα στην κερκίδα».

Με κάποιον μαγικό τρόπο που δεν είμαστε τόσο έξυπνοι και ικανοί να τον «πιάσουμε», καθώς την ανάρτηση την πληροφορηθήκαμε από ένα μήνυμα του Πάνου Καμμένου στο Twitter, στην οποία μιλάει για χρήματα που σπρώχνει στα σάιτ ο εργολάβος Καλογρίτσας, (υπουργικός κουμπάρος, αν έχεις τέτοιες κουμπαριές και τι άλλο θέλεις…) για να πιέσει για τηλεοπτική άδεια και έρχεται και η παραπομπή!

Ανοίγουμε κι εμείς τον ενεργό σύνδεσμο να δούμε ποιος κακοκάρδισε τον υπουργό μας και τι να δούμε! Οποία έκπληξη! Φαρδιά πλατιά η υπογραφή της φίλης και συναδέλφου, με την οποία γνωριζόμαστε σχεδόν δυο δεκαετίες πλέον, πρόκειται για άνθρωπο με κατατεθειμένα διαπιστευτήρια. Να συμπληρώσουμε και τον τρόπο ζωής, είναι ένα τεκμήριο που λέει πολλά.

Δείτε λοιπόν αγαπητοί το δημοσίευμα και κρίνετε μόνοι σας αν είναι τεκμηριωμένο και φυσικά το αν η νευρικότητα με την οποία αντέδρασε ο θιγόμενος είναι «απόδειξη ενοχής» ή όχι. Τα υπόλοιπα για το χρήμα τα ακούμε βερεσέ. Εκτός κι αν θα ήθελε ο υπουργός να μας προσφέρει και τις αποδείξεις. Αν γινόταν ανάποδα, να κατηγορούσαν αυτόν έτσι αόριστα για χρηματισμό, θα είχε καταθέσει ο ίδιος μήνυση και αγωγή; Ναι ή όχι;

Αν αυτό γινόταν τώρα θα παραιτούνταν από την ασυλία του ώστε να αποφανθεί η Δικαιοσύνη αν η αναφορά στο άρθρο είναι συκοφαντική ή όχι για να αξίζει τέτοιους βαρύτατους υπαινιγμούς; Αλλά και επί της ουσίας: Αγνοείται ΝΑΙ ή ΟΧΙ κύριε υπουργέ το επίδομα; Αν ναι έχει ΔΙΚΙΟ η δημοσιογράφος, αν όχι έχετε δίκιο εσείς και θα σας το αναγνωρίσουμε. Ιδού λοιπόν…

ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟΥ: ΈΓΙΝΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ!

Η λέξη επίδομα παραμεθορίου κάνει πλέον τους στρατιωτικούς να γελούν πικρά και καλύπτουν αυτή την πίκρα λέγοντας διάφορα “τσιτάτα”, κυρίως στο διαδίκτυο.

Της ΙΩΑΝΝΑΣ ΗΛΙΑΔΗ

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας από τις πρώτες ημέρες της θητείας του στο υπουργείο, δήλωνε ότι θα επαναφέρει το επίδομα παραμεθορίου και πως θα υλοποιήσει την (τότε) απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, για τους μισθούς.

Είναι δε ειρωνεία καθώς πέρυσι τέτοια εποχή, που η Ελλάδα ζούσε την προεκλογική περίοδο, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος έσπευδε να δηλώσει ότι το “παγωμένο” και τότε επίδομα θα καταβληθεί και πως η τελευταία μάχη που έδωσε πριν αφήσει το υπουργείο λόγω εκλογών ήταν να εξασφαλίσει τα σχετικά κονδύλια.

Επιστρέφοντας στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, δήλωνε ότι η πρώτη υπογραφή που θα βάλει στη νέα του θητεία θα ήταν το επίδομα παραμεθορίου.

Το επίδομα ωστόσο δεν δόθηκε τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο και Οκτώβριο 2015, και ξεκίνησε από τον Νοέμβριο για να σταματήσει και πάλι τον Φεβρουάριο. Έκτοτε η τύχη του αγνοείται…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Της ΠΗΓΗΣ ΠΟΥ ΕΞΟΡΓΙΣΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ: http://www.onalert.gr/stories/epidoma-paramethoriou-egine-syntomo-enekdoto/51642

Αναδημοσίευση άρθρου από το www.defence-point.gr.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis