Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:02 | 17/01/2017

Τη συνέχιση και περαιτέρω αναβάθμιση της συνεργασίας του Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ζήτησε σήμερα ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής, σε συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του εθελοντικού, μη κερδοσκοπικού Οργανισμού, Κώστα Γιαννόπουλο, με αφορμή την επικαιροποίηση του μνημονίου συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Παρουσία του αρχηγού του Λιμενικού Σώματος, Σταμάτιου Ράπτη, ο κ. Κουρουμπλής επισήμανε τις καλές σχέσεις και την παραδοσιακά πολύ καλή συνεργασία που έχει το Λιμενικό Σώμα με «To Χαμόγελο του Παιδιού», αλλά κυρίως τη διάθεση του Κώστα Γιαννόπουλου να προσφέρει κοινωνικό έργο.

Ο κ. Γιαννόπουλος κατέθεσε τις πιο πρόσφατες λίστες που αναρτώνται στις κατά τόπους Λιμενικές Αρχές, ώστε να διευκολύνονται οι λιμενικές υπηρεσίες σε περιπτώσεις εξαφάνισης, αλλά και ένα νέο εύχρηστο φυλλάδιο σε επτά γλώσσες, που μπορούν να δίνουν οι υπηρεσίες σε πρόσφυγες, κυρίως νεαρής ηλικίας.

Αναφέρθηκε επίσης σε μία προσφορά για ένταξη στις ελληνικές υπηρεσίες (ΕΚΑΒ), ειδικού ασθενοφόρου σκάφους παντός καιρού, που θα επιτρέπει την μεταφορά, αλλά και την περίθαλψη, σε επίπεδο ΜΕΘ, ασθενών από μικρά νησιά σε νησιά με νοσοκομεία και ζήτησε από το Λιμενικό Σώμα να εξετάσει το ενδεχόμενο πλαίσιο συνεργασίας.

Διαβάστε περισσότερα στο imerisia.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis